Book tid Ring mig op Kontakt

Hovedpine behandling hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers

Næsten alle mennesker oplever at have hovedpine i større eller mindre grad. Mange lider ofte af meget hovedpine, der kan være så stærk, at det går ud over dagligdagen og livskvalitet.
Vores team indenfor hovedpine og svimmelhed har unikke behandlingsresultater med denne patientgruppe. Det skyldes Ikke mindst, at teamet har været i mesterlære hos den kendte læge Knud Juul Nyholm.

Den nu pensionerede læge har i 30 år været landskendt for sine effektive behandlingsteknikker og ikke mindst succesfulde resultater.

Vi finder årsagen og fjerner hovedpinen

Det er almindelig kendt i læge- og behandlerverdenen, at årsager til hovedpine kan være utrolig mangeartede. Oftest er det et samspil af flere ting, der udløser denne.
Lider du af hovedpine, er det vigtigt, at du ikke venter med at blive undersøgt og behandlet. Langt de fleste af vores patienter får det meget bedre eller er fuldstændig symptomfri efter ganske få behandlinger. 

Vores hovedpine team kan hjælpe dig med at finde de udløsende årsager til dine smerter og dermed afhjælpe disse. Teamets fokus er rettet mod at få en normal bevægelse tilbage i de låste nakke- og brystled, da de vil reducere og fjerne de muskelsprængninger, der findes i nakke- og skulderregionen.

For at forebygge at hovedpinen genopstår, vil teamet lave korrektion af din kropsholdning samt træne de stabiliserende muskler, der skal beskytte nakkens vitale strukturer.

Se vores holdtræning for nakkehold og mindfulness.

Ring i dag og få tid til en undersøgelse eller behandling for din hovedpine på tlf: 8643 3344 eller book tid online. Vi har Østjyllands bedste behandlingsresultat.

 

Relevant holdtræning