Book tid Ring mig op Kontakt

Svimmelhed behandling hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers

Svimmelhed i dagligdagen, både konstant svimmelhed eller små anfald ved visse stillinger og bevægelser, er dybt ubehageligt, og det påvirker den enkeltes aktivitetsniveau og livskvalitet. 

Hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers har vi et team, der har specialiseret sig i behandlingen af patienter, der lider af svimmelhed. Vi samarbejder med byens ørelæger, og vi kan fremvise gode behandlingsresultater via de unikke Nyholm teknikker, vi bruger.

Vores team, der behandler patienter med svimmelhed, finder årsagen til dit problem ved hjælp af en grundig undersøgelse. Ved hjælp af en kombinationsbehandling af Nyholm behandling, fysioterapi, osteopati, massage og akupunktur vil fysioterapeuten genoprette bevægeligheden i nakken.

Musklerne bliver afspændt og bløde, så de igen fungerer optimalt. Der bliver yderligere arbejdet med korrektion af kropsholdning og snakket om ændring af eventuelle arbejdsstillinger.

Hvis du vil af med din svimmelhed, så kontakt Thomsen Fysioterapi & Osteopati og få en tid i dag. Ring på tlf.: 8643 3344 eller book en tid online.

Vi tilbyder også holdtræning, som kan hjælpe på din svimmelhed - læs mere om vores nakkehold og se, om det er noget for dig.

Relevant holdtræning