Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til Randers GynObs Klinik

Er du en af de 400.000 danskere, der lider af inkontinens, bækkenproblemer eller andre gener fra underlivet? Så kan du få professionel hjælp på specialklinik for gynækologisk og obstetrisk fysioterapi i Toldbodgade.

Hvad er Randers GynObs Klinik

Rigtig mange mennesker lider af underlivs-og bækkenrelaterede problemer, som går ud over deres livskvalitet. Problematikkerne kan bl.a forekomme efter operationer, i forbindelse med alderen, sygdom eller efter graviditet. I disse tilfælde kan styrken i bækkenbundens muskulatur, stabilitet og koordination være svag, beskadiget eller udfordret.

Randers GynObs klinik er Kronjyllands eneste privatklinik med speciale i behandling af bækken- og underlivsproblematikker. På specialklinikken i Toldbodgade praktiserer GynObs fysioterapeut Margrethe Braad. Margrethe har stor erfaring og specialuddannelse indenfor gynækologisk - obstetrisk fysioterapi.

Hvad er GynObs fysioterapi

Gynækologisk og obstetrisk fysioterapi er behandling og genoptræning af underliv og bækkenbund for kvinder og mænd. Gynækologi handler om kvindesygdomme samt problematikker, der relaterer sig til musklerne i og omkring bækkenet og underliv. Mens obstetrik er det medicinske speciale, der handler om graviditetsrelaterede problemer/smerter samt genoptræning efter fødsel.

Hvad behandler vi på Randers GynObs klinik

På Randers GynObs klinik behandler vi både kvinder og mænd, der oplever problemer med underlivet. Vi hjælper dig med målrettet behandling og træning, der virker.

Vi tilbyder udredning, behandling og kan hjælpe alle med følgende problematikker:

  • Inkontinens
  • Underlivssmerter
  • Muskelspændinger eller smerter i bækkenbunden
  • Bækkenløsning
  • Graviditetsgener både før- og efterfødsel
  • Rectus diastase (delte mavemuskler efter fødsel)

Hvordan foregår dit første besøg på klinikken

På Randers GynObs klinik afsætter vi altid god tid til den enkelte undersøgelse og behandling. Vi har fuld fokus på høj kvalitet og faglig professionalisme i en tryg atmosfære. Behandlingen og genoptræningen foregår altid i specialklinikkens lukkede rum

Ved dit første besøg vil GynObs fysioterapeuten lytte til en beskrivelse af dine symptomer/ problemer. Herefter foretages en grundig undersøgelse for at få klarlagt årsagen til problemet. Sluttelig bliver der sammensat en effektiv behandlings- og genoptræningsplan, som sikrer, at generne ikke kommer tilbage. Behandlingen og genoptræningen er altid målrettet den enkelte og bliver tilrettelagt efter dit individuelle behov og ønsker.

Praktisk information

GynObs Klinikken er en specialklinik. Der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring, så derfor behøver du ingen henvisning for at komme i behandling. Du får derimod tilskud, såfremt du er medlem af sygeforsikringen DK.

De fleste sundhedsforsikringer betaler hele eller dele af din behandling til GynObs behandling. Rådfør dig derfor altid hos dit forsikringsselskab om dine forsikringsforhold.

Priser

Uden tilskud fra "Danmark" Med tilskud fra "Danmark"

    Sygeforsikrings Danmark tilskud
GynObs - førsteundersøgelse. 465,00 kr. 331,39 kr.
GynObs - opfølgende behandling. 350 kr. 262 kr.

Bestil en tid allerede i dag på tlf. 8643 3344 eller benyt vores online booking.

Randers GynObs Klinik - " Sammen styrker vi din bækkenbund"