Book tid Ring mig op Kontakt

Inkontinens behandling/genoptræning hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati

Lider du af ufrivillig vandladning når du f.eks hoster eller løfter ting. Så lider du sikkert af inkontinens, hvilket kan have stor negativ indflydelse på din livskvalitet. Det kan vi gøre noget effektivt ved på hele Østjyllands specialklinik for underlivs- og bækkenproblematikker i Toldbodgade

Du er ikke alene om problemet

Næsten en halv million danskere, kvinder som mænd, oplever daglige problemer med inkontinens. Undersøgelser viser at ca. 40 % af alle kvinder oplever en vis form for inkontinens på et eller andet tidspunkt i deres liv. Ud af dem vil langt de fleste blive helt fri for deres inkontinens såfremt de får den rette professionelle vejledning, behandling og genoptræning.

Hvad er inkontinens

Inkontinens betyder, at man har svært ved eller manglende evne til at holde på urin, luft eller afføring.

De hyppigste former for inkontinens er:

  • Stress inkontinens. Ved denne form har man svært ved at holde på urin når du nyser, hoster, går, løber, hopper eller anden fysisk aktivitet. Det skyldes ofte, at de muskler, der danner bækkenbunden er blevet for slappe og svage
  • Trang- eller Urge inkontinens. Føler pludselig trang til vandladning selvom du har tømt blæren.
  • Efter operative indgreb. F.eks prostata operation, fjernelse af livmoder, æggestokke og andre operationer i underliv og bækken.

Hvorfor bliver man inkontinent

Inkontinens er ikke bare noget der kommer med alderen. Det kan ramme alle - yngre som ældre, kvinder og mænd.

Man kan blive inkontinent når de muskler, der skal kontrollere lukkemekanisme i vandladning ikke fungerer optimalt.

Inkontinens kan opstå af forskellige årsager. Det kan komme i forbindelse med graviditet/efterfødsel, fødselsskader, med alderen, forskellige underlivsproblemer f.eks operation og underlivsprolapser. Efter nerveskade, sklerose eller prostataproblemer.

Hvordan kan Randers GynObs Klinik hjælpe dig

Langt de fleste, der søger vores hjælp på GynObs Klinikken, bliver enten helt fri for deres inkontinens eller får det væsentlig bedre.

Ved første besøg på GynObs Klinikken tager vi en rolig samtale om problematikken efterfulgt af en grundig undersøgelse. I undersøgelsen tester vi f.eks. musklerne i din bækkenbund. Hvordan musklerne arbejder, styrken, udholdenhed og koordination. Vi får klarlagt hvilken form for inkontinens, du lider af samt får lagt den rette individuelt tilpassede behandlingsstrategi. Både undersøgelse og behandling foregår med stor respekt og diskretion og kun med patientens samtykke.

Alt foregår i trygge rammer i lukket behandlingsrum.

Få en tid allerede i dag

Vil du have hjælp for din inkontinens så søg hjælp allerede i dag. Ring på 8643 3344 eller book online via hjemmesiden. Da denne del af klinikken er en specialklinik ydes der ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Men du kan få Sygeforsikring Danmark tilskud.

Hos Randers GynObs Klinik er du sikker på at få professionel hjælp