Book tid Ring mig op Kontakt

Zoneterapi for babyer og børn (0-12 år)

Græder dit barn meget, har ondt i maven eller har svært ved at komme af med sin afføring? Zoneterapi har en rigtig god effekt på babyer og børn. Effekten kan ofte ses allerede efter første behandling.

Behandlingen starter typisk med en samtale om, hvad I ønsker at få ud af behandlingen. Det kan være, I ønsker at få behandlet nogle problematikker eller blot ønsker at styrke barnets immunforsvar. Barnet kan ligge på briksen eller sidde ved mor eller far under behandlingen.

Behandling for baby

Zoneterapi kan have rigtig god effekt på babyer, der græder meget, har kolik, fordøjelsesproblematikker eller andet.

Zoneterapeuten kan behandle barnet på briksen, mens mor ammer, eller gå rundt med barnet på armen. Ofte varierer dette ud fra, hvor meget barnet vil være med til. Hvis barnet bliver ked af det, holder vi pause. 

Under behandlingen er det mor eller fars fornemmeste opgave at underholde barnet, så han/hun ikke keder sig. Det kan derfor være en god idé at medbringe barnets yndlingslegetøj.

Behandling for børn

Børn er ofte meget modtagelige overfor zoneterapi, hvilket gør, at deres reaktion kommer hurtigere end voksnes. Hvis børnene er utrygge, må de gerne sidde ved en forælder eller sidde/ligge med en Ipad under behandlingen. Hvis barnet ikke er så gammelt, kan det være en fordel at tage et tøjdyr med. 

Ellers kan et trick være at lave zoneterapi på den voksne for at vise barnet, hvad det indebærer at få behandling. Vi tager det i barnets tempo, og den første gang, vi ses, kan gå med at få barnets tillid til at røre ved hans/hendes fødder.

Effekt af behandling

Ofte ses en effekt af behandlingen få timer efter første behandling ved babyer og lidt længere ved større børn. Derefter ses en mindre stor effekt af efterfølgende behandlinger. 

Dog anbefaler jeg mindst tre zoneterapi behandlinger til børn, da de skal have renset kroppen helt ud, før de er i balance.

Gode reaktioner på at kroppen udrenser (1-3 dage)

Kroppen skal renses ud, før den kan komme i balance. Hver zoneterapibehandling igangsætter kroppens egen evne til at rense sig selv. Der kan derfor godt komme nogle reaktioner efter behandlingerne. Her er nogle af de gode reaktioner, der viser at zoneterapien virker:

  • Hyppigere og mere afføring.
  • Feber.
  • Eksem opblussen, hvis barnet i forvejen døjer med dette.
  • Mere gråd.

Få en tid allerede i dag på tlf. 8643 3344 eller bestil tid online. Du er også velkommen til at ringe eller skrive på thomsen-fys@mail.dk, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan zoneterapi kan hjælpe dit barn.