Book tid Ring mig op Kontakt

Akupressur i Toldbodgade

Vil du opleve akupunkturens fantastiske effekt uden brug af nåle? Så skal du prøve en behandling med Akupressur på Akupunkturklinikken Randers.

 

 

Hvad er akupressur?

Akupressur bruges på akupunkturpunkterne eller langs meridianerne og er en slags akupunktur uden nåle. En teknik, som har vist sit værd i over 4000 år. Akupressur udøves bl.a. gennem tryk, greb og strøg. Vi bruger vores fingre, knoer, tommelfingre og evt. albuer til at påvirke de samme punkter, som bruges i akupunktur.
Hensigten er at afbalancere kroppens naturlige energigennemstrømning og dermed forstærke kroppens naturlige livskræfter. Det er en mildere form for behandling end nålene. Derfor benyttes behandlingsformen ofte til børn eller personer, der ikke bryder sig om nåle.

Akupressuren er en naturlig metode til smertelindring, som frigiver endorfiner, som er kroppens ‘feel good’-hormon. Akupressuren hjælper endda kroppen med at producere endnu flere endorfiner. De endorfiner hjælper dig så med at reducere smerter ved at forhindre, at smerte-signalerne når hjernen. Dermed er akupressur både en behandling, der gør dig glad og smertefri.

Hvad kan akupressur afhjælpe

Akupressur har vist sig at være en effektiv behandling af flere forskellige typer smerter. Forskere mener derfor, at akupressur kan bruges som en alternativ metode til at hjælpe patienter, der lider af smerter såsom:

● Aflastning af stress, spænding og angst.
● Bedre søvn.
● Afslappede muskler og led.
● Beroliger smerte og ubehag efter sport eller en skade.
● Reducerer fordøjelsesproblemer.

Få en tid allerede i dag

Vil du have det bedre med Akupressur behandling - så søg hjælp allerede i dag. Ring på 8643 3344 eller book online via hjemmesiden.

Vi er certificerede Alternative Praktiserende Behandlere (RAB)