Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til Akupunkturklinikken

Ønsker du en smertefri hverdag og slippe for alle de gener, som kan forringe din livskvalitet? Har du prøvet mange forskellige behandlinger eller diverse medicin uden den ønskede effekt?


Så bør du prøve Akupunkturklinikken Randers i Toldbodgade. Vi finder og behandler årsagen til problemet frem for symptomerne.

Det siger vores patienter

"Jeg har været til flere behandlinger hos Rikke, og det har været en meget positiv oplevelse. Jeg har efter en faldskade lidt af daglig svær hovedpine (postkommotionelt syndrom), og har forsøgt med flere behandlingsformer uden større virkning. Allerede efter første behandling mærkede jeg stor lindring. Efterfølgende behandlinger har reduceret mine smerter til minimum. Jeg giver Rikke mine varmeste anbefalinger"

- Betina

"Har døjet meget med smerter og havde svært ved at gå. Efter behandlinger hos Rikke, på hendes klinik i Toldbodgade, har jeg det meget bedre. Nu kan jeg igen gå ture"

- Lene

"Jeg lider af kronisk nervebetændelse, der påvirker min balance. Takket være Rikke er min balance meget bedre, og følelsen i mit ben er også blevet bedre"

- Jan

Hvad er kinesisk akupunktur?

Kinesisk Akupunktur er i dag den mest anerkendte “naturbehandling” i den vestlige verden. Den er berømt for sin effektive evne til at behandle, fjerne en bred vifte af lidelser og helbredsmæssige problemer uden bivirkninger, hvilket er i diametral modsætning til vestlig konventionel medicin. Med akupunkturen møder du en unik kombination af traditionel kinesisk behandling og vestlig lægevidenskab, så du får det allerbedste fra de to verdener.

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), som går mange tusinde år tilbage. Behandlingssystemer adskiller sig på mange måder fra vestlig medicin. I kinesisk akupunktur skelnes der nemlig ikke mellem det fysiske og det psykiske, hvilket kan have stærke fordele. Akupunktur er funderet på et holistisk princip, hvor alt indgår i en sammenhæng - og ikke i en bestemt årsag. Mennesket opfattes som en helhed, og til hvert organ hører både et fysisk og psykisk aspekt.

TCM bruges til at forbedre livskvaliteten, forebygge sygdom og genetablere balance i kroppen. Kroppens livsenergi qi og blod, der cirkulerer gennem kanaler - kaldet meridianer, er forbundet til dine organer og deres funktion. Dette giver ca. 400 punkter vi kan arbejde med. Ved smerter, sygdom eller andre ubalancer i kroppen, opstår der blokeringer i disse meridianer, og derved opstår stagnationer.

For at opløse disse stagnationer sættes tynde sterile nåle i udvalgte punkter på meridianbanerne, derved stimuleres qi til at genoprette balancen mellem Yin og Yang i kroppen, hvilket giver dig den bedste harmoni.

Hvordan foregår en akupunkturbehandling?

Når du kommer på Akupunkturklinikken Randers til første konsultation er der afsat 60 min. til dig. Vi starter med en samtale efterfulgt af en grundig undersøgelse, som bl.a. indeholder pulsmåling, tungediagnose og en vurdering af din generelle sundhed efter kinesisk tradition.
Undersøgelsen fastslår den dybere årsag til problemerne og danner grundlag for den efterfølgende plan for akupunkturbehandling.

Selve akupunkturbehandlingen foregår ved at akupunktøren isætter tynde sterile nåle i nøje udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Akupunkturnålene er meget tynde og derved kan indstikket næsten ikke mærkes.
Under behandlingen ligger du på en behagelig briks, på ryggen, maven eller siden. Nålene skal du ligge med ca. 30 min.
Ud over akupunktur med nåle benytter vi os også cupping, Gua Sha, skalp- og el-akupunktur, hvis dette findes relevant for at opnå det bedste resultat.

Hvordan virker akupunktur?

Den lille akupunkturnål er værktøjet, der stimulerer og styrker kroppens eget immunforsvar. Derved hjælpes kroppen til at styrke og hele sig selv. Den kan målrettet regulere de ubalancer, der har forårsaget dit problem. Akupunktur har en stærk smertestillende effekt og skaber en accelereret heling, der gør at langt de fleste at vores patienter bliver hjulpet til enten at blive symptom- eller smertefri.

Sygdomme vi er eksperter i at behandle

 • Migræne, kronisk hovedpine
 • Rygsmerter, nakkesmerter
 • Smerter, alle former for smerter f.eks. i lænden, iskias, skulder, lyske, tennisalbue, hælspore
 • Følger efter piskesmæld
 • Tinnitus, øresusen
 • Astma, eksem, allergi, tilbagevendende forkølelse, forstoppede bihuler
 • Barnløshed, infertilitet, fertilitetsbehandling
 • Bivirkninger af konventionel kræftbehandling
 • Depression, stress, angst, uro, fysisk, psykisk og mental stress, PTSD, BDS, ADD, ADHD, Sproglige problemer

Læs også om akupunktur mod neurologiske smerter her

 • Gigt, led- og rygskader, tennisalbue, diskusprolaps
 • Helvedesild
 • Hjertesygdomme
 • Kredsløbsforstyrrelser
 • Diabetes
 • Kvindesygdomme, overgangsalder, menstruationer uregelmæssigheder og smerter, ubehag under graviditet og/eller fødsel
 • Lammelser f.eks. pga. hjerneblødning
 • Parkinson, demens
 • Mavesår
 • Rygestop, tobaksafvænning
 • Træthedssyndrom, energimangel

Mød vores team på Akupunkturklinikken Randers

Pris og praktisk information

Hos Akupunkturklinikken Randers er vi certificeret og RAB godkendte, hvilket betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Endvidere er der en lang række sundhedsforsikringer, der giver tilskud til akupunkturbehandlinger.

Kom dine smerter til livs - Ring 8643 3344 eller book en tid online allerede i dag

Behandling Pris Andet oplysninger
Akupunktur 60 min 500 kr. 115 kr. tilskud Sygeforsikring Danmark ved første Behandling, 75 Kr. ved efterfølgende behandler.
Gua Sha behandling 30 min 350 kr.  
Cuppingbehandling 30 min  350 kr.