Book tid Ring mig op Kontakt

Ultralydsscanning hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers

Har du problemer med at få stillet den helt rigtige diagnose på dine smerter og problemer i bevægeapparatet? Eller har du ikke tid til at vente på at få en scanning igennem det offentlige system? Så kontakt afdelingen for ultralydsscanning hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati på Toldbodgade i Randers – vi hjælper dig gerne hurtigst muligt.

Som en af de få klinikker i Østjylland tilbyder Thomsen Fysioterapi & Osteopati avancerede ultralydsscanninger. Hos os kan du få en ultralydsscanning med få dages varsel.

En ultralydsscanning stiller en præcis diagnose

Hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers har vi arbejdet med ultralydsscanning i mange år. Vi har en specialafdeling på klinikken, som står for vores scanninger. Det gør, at vi har mulighed for at integrere ultralydsscanning som en naturlig del af den fysioterapeutiske undersøgelse af vores patienter.

Ultralydsscanning er en meget mere avanceret og detaljeret undersøgelsesmetode end et røntgenbillede, og den viser et nøjagtigt billede af det indre i muskler, sener, slimsække, inflammatoriske tilstande, betændelsestilstande, væskeansamlinger, knogler samt ledbånd.

Priser for ultralydsscanning

Vores scanningsapparat er det samme som bruges på hospitalerne og er fuldstændig ufarlige og uden bivirkninger.
Honoraret for en ultralydsscanning er en tillægsydelse, som ligger udover den normale behandlingstakst.

  • Ultralydsscanning ifm. fysioterapeutisk undersøgelse koster
    295 kr. + konsultation (186,93 kr.).
  • Opfølgende ultralydsscanning koster 150 kr. + konsultation (186,93 kr.).

Kontakt Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers og bestil tid til en ultralydsscanning eller for yderligere information på tlf.  8643 3344 . Du er også velkommen til at booke en tid online.