Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til Randers Neuroklinik

Er du i den ulykkelige situation, at du har erhvervet dig eller har følger efter en neurologisk sygdom? Er du ramt i nervesystemet og kroppens nervebaner pga. sygdom, traume mod hjernen, rygmarven eller lider du af en muskelsygdom? 

Har du en sygdom, der begrænser dig i at leve det liv, du gerne vil og gjorde før sygdommens indtræden? Så kan du nu få professionel hjælp og specialiseret genoptræning på Neurolinikken i Toldbodgade 3 hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati.

Om os på Randers Neuroklinik

På Randers Neuroklinik har vi eksperter og erfaring i at hjælpe dig med din sygdom. Klinikken råder over noget af den nyeste teknologi inden for rehabilitering og behandling. Vi har gode faciliteter og relevante træningsredskaber bl.a. specialrum, gulv lift, AlterG mm lige ved hånden. Klinikken har kapacitet, erfaring og dygtighed til at ændre din sygdom i en positiv retning. Genoptræningen foregår i trygge og tillidsfulde rammer.

Med os som professionel genoptræningspartner giver du dig selv de bedste forudsætninger for at få genoptrænet din funktionsevne og styrke din fysik, så det ikke er din sygdom eller hjerneskade, der styrer din krop, men dig der kontrollerer den.

Vi ønsker at være et fagligt supplement til dine øvrige aktiviteter, så der samlet set opnås en øget intensitet og fokus i din genoptræning.

Når du samarbejder med vores neuroteam, arbejder vi altid hen mod et fælles mål, nemlig at opnå størst mulig uafhængighed og selvbestemmelse over din krop.

Medarbejdere

Vores fagpersoner

På klinikken praktiserer et team bestående af neurofysioterapeuterne Dines Andersen og Nadia Lanner. De er begge specialister og har efteruddannet sig inden for genoptræning og behandling. De har erfaring med at håndtere personer med forskellige sygdomme fra både kommunalt og privat regi.

Neurofysioterapeut Dines Andersen er klinikkens daglige leder, han har sin erfaring fra bl.a. Skive Neurorehabilitering.

Neurofysioterapeut Nadia Lanner har erfaring fra Neurocenter Østerskoven.

 

Hvem bruger os?

På klinikken hjælper vi unge og voksne, som har fysiske udfordringer efter en skade, sygdom i hjernen eller nervesystemet (centralnervesystemet). Vi har ekspertisen og erfaring i at genoptræne og behandle mennesker, der har behov for genoptræning efter:

  • Blodprop i hjernen/hjerneblødning (samlet kaldet apopleksi)
  • Sclerose
  • Parkinson
  • Traumatisk hjerneskade
  • Senhjerneskade
  • Neuropati
  • Hjernetumor
  • Cerebral parese
  • Rygmarvsskade
  • Spasticitet

Vi vil selvfølgelig helst have dig ind til genoptræning så hurtig som muligt efter, du har fået din diagnose. Men det er ikke afgørende, om du for nylig er blevet ramt eller det er sket tidligere. Vi tager nemlig udgangspunkt i dig og din nuværende situation. Det er aldrig for sent at starte sin genoptræning, og vi vil i langt de fleste tilfælde altid kunne forbedre dit funktionsniveau.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Neuroklinikken i Randers og hjælpe dig med at genvinde kontrollen, energien, styrken og livskvaliteten igen. Ring på tlf.  8643 3344 og aftal en tid til forundersøgelse. Har du brug for yderligere information, eller har du behov for at snakke med en af ​​behandlerne fra neuroteamet.