Book tid Ring mig op Kontakt

Knud Juul-Nyholm teknikken - Nyholm behandling

Som den eneste klinik i Danmark tilbyder Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers den fantastiske Nyholm behandling.

Læge Knud Juul-Nyholm drev i 25 år en yderst succesfuld klinik i Randers. Patienter fra hele landet kom valfartende for at blive behandlet med hans fantastiske og banebrydende metoder.
Nyholm indstillede sin lange karriere og gik på pension i foråret 2014. Heldigvis besluttede han at blive mentor og mesterlære for to udvalgte behandlere fra Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers.

Osteopat Tomas Larsen og fysioterapeut Finn Thomsen var herefter i lære hos Knud Juul-Nyholm i ca. 12 måneder, før teknikkerne sad på rygraden.

Hvad er en Nyholm behandling

Nyholm teknikkerne, som vi kalder dem, er et utrolig effektivt behandlingssystem. Metoderne opleves meget blide for patienten. De låste og displacerede led bliver roligt og nænsomt drejet på plads, så de igen fungerer optimalt og sidder perfekt. Ømme og korte muskler og sener omkring leddene behandles med et særligt laser- og akupunktursystem.

Nyholm teknikkerne er de mest effektive metoder til at fjerne symptomer efter piskesmæld, kroniske migræner, hovedpiner samt smerter i nakke, hele rygsøjlen og svimmelhed. Teknikkerne har en utrolig evne til at fjerne symptomerne, selvom problemet er mange år gammelt.

Du kan få en Nyholm behandling ved at ringe på tlf.: 8643 3344 eller book online.