Book tid Ring mig op Kontakt

McKenzie behandling hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers

Har du pådraget dig en diskusprolaps i lænden eller nakken? Har du fået akut opstået lændesmerter eller udstrålede smerter ned i ben? Så har Thomsen Fysioterapi & Osteopati et behandlingskoncept, der kan fjerne smerterne, rette din ryg op samt presse diskus materialet tilbage i normalstilling igen.

Rygsmerter under kontrol

Konceptet hedder McKenzie metoden. McKenzie konceptet er en af de mest anerkendte undersøgelses- og behandlingsmetoder til ryg- og nakkesmerter, hvorfor behandlingen anbefales af førende læger og speciallæger verden over.

Behandling af discusprolaps uden operation

Mellem 50 - 70% af os oplever smerter i rygsøjlen på et eller andet tidspunkt i livet. Hos Thomsen Fysioterapi & Opsteopati har vi fysioterapeuter, der har det højest opnåelige kompetenceniveau indenfor McKenzie behandlingsmetoden.
Samtidig har vi ved hjælp af McKenzie behandlinger stor erfaring med at fjerne problemer fra en discusprolaps eller udbulning af disken. Resultaterne er så gode, at vores patienter i mange tilfælde undgår et operativt indgreb.

Bestil tid allerede i dag

Hvis du er bange for, at du har pådraget dig en diskusprolaps eller udposning på discus, så ring til McKenzie fysioterapeuten hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati på tlf. 8643 3344 eller book en tid online og få plads allerede i dag.

Se holdtilbuddet til vores ryghold her, hvor du kan læse mere og se tiderne.

Relevant holdtræning