Book tid Ring mig op Kontakt

Thai massage i Randers

Trænger du til en massageform, der kombinerer alt det gode fra Østens velvære og Skandinaviens klassiske massage. Så behøver du ikke tage til Thailand for at opleve den fine wellness, som Thai massage bringer. Du kan nemlig få professionel Thai massage på Randers Massageklinik i Toldbodgade. 

Hvad er Thai massage:

Thai massage er en massageform, der er blevet utrolig populær bl.a som følge af, at flere og flere danskere har oplevet hvor fantastisk den er under besøg i Thailand.

Vores Thai massør hedder Lek Fjordvald. Hun er uddannet og certificeret Thai massør fra en af de statslige regulerede massørskoler i Thailand. 

Thai massage er en massageform, der adskiller sig en del fra de mere traditionelle former for massage. Behandleren bruger sine hænder, underarme, knæ og ben til at gennemarbejde hele kroppen med en dejlig og samtidig dybdegående massage.

Thai massagen indeholder elementer fra akupressur, hvor massøren følger nogle bestemte meridianpunkter i hele kroppen. En unik blanding af massage, tryk på energipunkter og yogalignende stræk gør, at eventuelle blokeringer åbnes, muskulaturen smidiggøres og din mobilitet bliver bedre.

Thai massage stimulerer kroppens energibaner på en helt særlig måde. Behandlingen går dybt, men er utrolig behagelig og afslappende at modtage.

Thai massage hos Randers Massageklinik foregår på briks. Du kan vælge om din Thai massage skal foregå med eller uden olie. På massageklinikken bruger vi kun sunde økologiske olier med dufte fra æteriske olier. 

Thai Massage er perfekt til følgende:

  • Sænkning af stressniveau. 
  • Øger din energi og blodcirkulation.
  • Forbedrer din præstationsevne.
  • Fjerner muskelspændinger. 
  • Øger impulser til dit nervesystem.
  • Styrker dit immunforsvar. 
  • Dræner dit lymfesystem for affaldsstoffer.

Giv dig tid til selvforkælelse:

Snyd ikke dig selv for en fantastisk massageoplevelse. En rigtig god omgang Thai massage kan gøre underværker for både krop og sind.

Da behandlingen er en helkropsmassage, afsættes der som udgangspunkt 60 min. til behandlingen. 

Ring og få en tid allerede i dag på tlf. 8643 3344 eller book en tid online

Du er også velkommen til at læse mere om vores priser og praktisk information, inden du bestiller en tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Randers Massageklinik i Toldbodgade.