Book tid Ring mig op Kontakt

Øreakupunktur / Auriculo i Toldbodgade

Ønsker du en behandling der giver en hurtig og effektiv virkning, som kan lindre smerter og behandle ubalancer i hele kroppen. Så skal du prøve Øreakupunktur på Akupunkturklinikken Randers.

Hvad er Øreakupunktur /Auriculo?

I vores øre er der “aftegning” af hele kroppen. Alle kroppens indre/ydre organer, kirtler, skelet osv. er repræsenteret via reflekszoner i øret. Ved nåle, laser eller el-stimulering af punkterne påvirkes dermed hele kroppens funktioner. Øreakupunktur er en yderst anerkendt behandlingsform, da det er en bæredygtig og fantastisk metode til at behandle hele mennesket på. Øreakupunktur/Auriculoterapi er særdeles effektivt til behandling af smerter, funktionelle forstyrrelser og nedsat bevægelighed.

Hvordan foregår en behandling med Øreakupunktur?

Øreakupunktur er en utrolig hurtigt virkende behandlingsform. Såfremt nålene sidder korrekt, så fjernes smerterne ofte øjeblikkeligt. For går du rundt med et problem eller en lidelse i kroppen, så vil det afspejle sig i øret. Det respektive punkt i øret vil være trykfølsomt, ømt og have en anden hudmodstand end resten af øret. Punktet kan findes nøjagtigt med en elektrisk søger inden nålene sættes i. Dermed virker behandlingen fra øret til hjernen og så videre ud i kroppen. Behandlingen foregår med enten engangs- akupunkturnåle eller permanåle. Permanåle sidder i øret fra 5 – 12 dage og falder selv ud af øret igen. Man kan desuden give en let strøm på punkterne i øret.

Få en tid allerede i dag

Vil du have det bedre med Øreakupunktur - så søg hjælp allerede i dag. Ring på 8643 3344 eller book online via hjemmesiden.

Vi er certificerede Alternative Praktiserende Behandlere (RAB)