Book tid Ring mig op Kontakt

Klinikken

Thomsen Fysioterapi & Osteopati er placeret centralt i Randers midtby i den gamle Told & Skat bygning. Klinikken ligger tæt på busstationen samt p-huset. Vi har byens bedste parkerings- og adgangsforhold med 15 egne parkeringspladser samt tre handicappladser lige uden for vores hoveddør, som er gratis. 

Fysioterapien er placeret i stueplan, hvilket giver optimale handicapvenlige adgangsforhold med lift, automatisk døråbning m.m. Osteopatiafdelingen er placeret på 5. sal med både elevator og trappeopgang fra stuen.

Historie

Thomsen Fysioterapi & Osteopati er en fusionsklinik, som blev startet tilbage i 2006. Klinikejer Finn Thomsen opkøbte klinikkerne Bjørns Fysioterapi (2006), Enghøj Fysioterapi (2007) og Midtbyens Fysioterapi (2010). Klinikkerne blev senere lagt sammen under samme tag på Vestervold.

I 2016 blev Finn Thomsens mangeårige samarbejdspartner Tomas Skov Larsen medejer af Thomsen Fysioterapi. I 2017 skiftede klinikken navn til det nuværende og flyttede fra Vestervold til den nybyggede klinik på Toldbodgade 3.
I 2019 udvidede vi endnu engang, hvilket betød, at vores osteopatiafdeling fik sin egen etage på 5. sal.

Vores medarbejderstab og fysiske rammer

På klinikken praktiserer 19 fysioterapeuter og 8 osteopater der mestrer et højt fagligt niveau. Vi er kontinuerligt på efteruddannelse, så vi hele tiden er opdateret med de nyeste og mest effektive behandlingsmetoder. Fysioterapeuterne og osteopaterne på Thomsen Fysioterapi & Osteopati er i stand til at kombinere flere behandlingsmetoder.

Vi råder over 25 store lukkede behandlingsrum, en massageafdeling, en afdeling for børnebehandling og genoptræning samt tre store træningssale til henholdsvis hold- og funktionel træning. Det hele er fordelt på 1450 Kvm.

Fysioterapeutisk team med forskellige specialer

Det fysioterapeutiske og osteopatiske team på Thomsen Fysioterapi & Ostopati har specialiseret sig i forskellige retninger af faget. Hovedklinikken er delt op i 9 mindre specialklinikker. Her er behandlerne tilknyttet alt efter faglig ekspertise og videreuddannelse. Vi sørger for, at patienten altid vil blive tilknyttet den fysioterapeut eller osteopat, der har specialviden inden for det konkrete patientproblem. 

Skulle det vise sig, at patienten ikke har fået den bedst kvalificerede fysioterapeut eller osteopat i det konkrete tilfælde, så foranlediger vi hurtigt skiftet til en anden fysioterapeut eller osteopat i teamet. Derved sikrer vi patienten den absolut mest kompetente behandling.

Thomsen Fysioterapi & Osteopati arbejder under sygesikringen

Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers er selvfølgelig medlem af Danske Fysioterapeuter, hvilket er din garanti for den gode kvalitet. Vi har overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at patienten får tilskud til behandlingen. En del af vores osteopater arbejder uden for sygesikringen, og derfor er disse behandlere ikke tilskudsberettiget fra sygesikringen, men deres behandlinger er berettiget til Sygeforsikringen Danmark tilskud.

Klinikken kan behandle og genoptræne vederlagsfrie patienter, der har en specifik diagnose. Såsom hemiplegi, sclerose ect. Disse diagnosegrupper kan hos os få gratis behandling og genoptræning via henvisning fra deres egen læge.