Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til fysioterapiklinikken

Hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Toldbodgade tilbyder vi alle former for fysioterapi. Her møder du et team af nogle af Østjyllands dygtigste og mest erfarne fysioterapeuter, der arbejder med fysioterapi på en ny og banebrydende måde. Vi har nemlig valgt at distancere os fra de gamle traditionelle behandlingsnormer ved at arbejde i et miks af manuelle mobiliserings- og manipulationsmetoder, alternative og fysioterapeutiske teknikker.

Fysioterapeuterne hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati er specialister i behandling og forebyggelse af smertetilstande fra kroppens led og muskler.
Vores fysioterapeuter har via mange efter- og videreuddannelser opnået en markant ekspertise indenfor det fysioterapeutiske behandlings repertoire. Vi vil derfor altid kunne finde en fysioterapeut, der har spidskompetence i netop dit problem.

Specialiserede fysioterapeuter

Fysioterapeuterne i Toldbodgade er organiseret i specialteams på en af vores i alt ni specialklinikker. Det giver nogle skarpe og dygtige fysioterapeuter, der er fokuseret og videreuddannet i et afgrænset fagområde. Derved vil du altid få de bedste behandlingsmuligheder.

Vores fysioterapeuter er autoriseret af sundhedsstyrelsen. Vælger du at blive behandlet hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers, gives der endvidere tilskud fra den offentlige sygesikring og fra Sygeforsikringen Danmark.

Bemærk at vores specialfysioterapeuter også arbejder udenfor sygesikringen, så der vil være ydelser, der ikke er tilskudsberettiget fra den offentlige sygesikring.

Hvad er fysioterapi?

Den fysioterapeutiske behandling består af forskellige led og frigørende teknikker. Ved hjælp af disse små og nænsomme teknikker bliver de restriktive led justeret, mobiliseret eller manipuleret på plads, så de igen fungerer optimalt. Bløddelsteknikker og akupunktur sørger for at afspænde og optimere muskler, ledbånd og sener.

Hos os bliver du ikke bare sendt hjem med et elastik og et sæt hjemmeøvelser. Fysioterapeuten giver superviseret træning både under og efter endt behandling. Herved opbygger vi stabilitet og styrke omkring de svage smertegivende led og muskler. Derudover forebygger vi, at skadesproblematikken genopstår igen.

Gå ikke på kompromis, når du skal vælge en behandler i Randers. Vælg en fysioterapeut i Toldbodgade, da vi er specialiseret og videreuddannet i netop din problematik. Det giver bare et bedre slutresultat.

Ring allerede i dag og få en tid på en af ​​vores specialklinikker på 8643 3344 eller bestil en tid online.