Book tid Ring mig op Kontakt

Sportsmassage i Randers

Har du problemer med ømhed, stivhed eller smerter i kroppen efter udøvelse af sport eller hårdt fysisk arbejde samtidig med, at du har svært ved at restituere ordentlig? Så vil sportsmassage på klinikken hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers være et perfekt valg.  

Aktivitet skaber nedbrydning af muskelvæv

Under enhver form for sportsudøvelse eller fysisk brug af kroppen sker der en fysiologisk nedbrydning af vores væv. Der vil ske mikroskopiske overrivninger af muskel- og senevæv og være en uhensigtsmæssig ophobning af mælkesyre samt affaldsstoffer i de brugte muskulaturer. 

Dette vil bevirke myosedannelse i de strukturer, som er lokale, hårde og sammenfiltrede områder i en muskelstruktur, hvor blodgennemstrømningen og dermed tilførsel af næringsstoffer og ilt er besværliggjort.

Sportsmassage hjælper slidt væv

Ved sportsmassage sker der en masse positive ting i kroppen. Behandlingen sætter turbo på helingsprocessen, når væv er beskadiget f.eks. ved muskel- og fibersprængninger. 

Det forkorter din restitutionstid betragteligt, hvilket betyder, at du kan dyrke mere og hårdere sport eller give den endnu mere gas i din arbejdsdag.

Hvad kan en behandling med sportsmassage

  • Forkorte restitutionstid efter træning og kamp.
  • Give ny energi til at præstere maximalt i din arbejdshverdag.
  • Forkorte helingstiden efter skade.
  • Forebygge og forhindre overbelastningsskader.
  • Blødgøre spændte og ømme muskler hvorved kroppen afstresses.
  • Øge blodgennemstrømningen i muskler og væv.
  • Fjerne smerter fra musklerne.

Optimer din hverdag med sportsmassage

Behandlingen er velegnet til alle lige fra elitesportsfolk, almindelige sportsudøvere, der dyrker sport i deres fritid til mennesker, der har et hårdt fysisk arbejde, som stiller store krav til fysikken. Sportsmassage er også velegnet for dem, der har et monotont stillesiddende arbejde. Her kan massagen være det helt rigtige for at forhindre stresset og spændt muskulatur. 

Behandlingen er endvidere yderst velegnet til mennesker, der lider af spastiske lammelser og derved har en meget stram, forkortet og kompakt muskulatur. 

Du vil typisk mærke en væsentlig forbedring allerede efter første behandling, men afhængig af problemet eller skadens omfang og karakter vil det oftest kræve et par behandlinger for at opnå en vedvarende virkning. 

Præstere bedre med sportsmassage

Massageklinikken hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers finder du Østjyllands bedste massører, som har mange års erfaring og uddannelse inden for hver deres specialområde. Massørerne arbejder tæt sammen med vores idrætsfysioterapeuter, som befinder sig under samme tag på klinikken.

Derved har du garanti for, at du kan få den bedste tværfaglige hjælp, såfremt du har et skadesproblem, der kræver yderligere faglig fokus. 

Ring og bestil en tid allerede i dag på tlf. 8643 3344 eller book en tid online, hvor du stille og roligt kan finde et tidspunkt, der passer dig bedst.
Du er også velkommen til at læse mere om vores priser og praktisk information, inden du bestiller en tid.