Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til IdrætsKlinikken

Er du blevet skadet under sportsudøvelse eller opereret i forbindelse med en idrætsskade? Så kan det erfarne team på Randers Idrætsklinik under Thomsen Fysioterapi & Osteopati hjælpe dig. Vi har erfaringen, og vi ved hvad der skal til.
Når vi kan hjælpe eliten - så kan vi også hjælpe dig.

Alle idrætsudøvere, lige fra motionister til eliteidrætsudøvere, ønsker at returnere til deres sport hurtigst muligt, og de kan have svært ved at acceptere helingstiden for den specifikke skade. Det kan vi hjælpe med på Idrætsklinikken hos Thomsen Fysioterapi og Osteopati.

Professionel behandling af idræts-og sportsskader

På Randers IdrætsKlink behandler og genoptræner vi ugentligt over 100 idrætsfolk på alle niveauer og alderstrin. Vi har stor rutine i at vurdere alle former for idrætsskader fra de forskellige idrætsgrene. Talrige eliteidrætsudøvere, fra mange forskellige idrætsgrene, er gennem tiden blevet undersøgt og behandlet på Randers IdrætsKlink. De fleste af de sportsfolk, som vi ser på klinikken, er dog ganske almindelige sportsudøvere.

En hurtig og korrekt diagnose med efterfølgende behandling af din idrætsskade er altafgørende for, at du hurtigst muligt kan vende tilbage til din sportsgren igen. Hos Randers IdrætsKlinik bliver du undersøgt, behandlet og genoptrænet af de bedste idrætseksperter på området. Du vil opleve, at alle kroppens forskellige systemer vil blive grundigt undersøgt for at finde årsagen til dine gener. Hos Randers IdrætsKlinik vil du altid være i sikre hænder, og vi hjælper dig med din skade fra start til slut, så din krop kommer til at fungere optimalt igen.

Randers Idrætsklinik - hvem er vi?

Hos Randers Idrætsklinik ved Thomsen Fysioterapi & Osteopati har det specialuddannede team mange års erfaring i at behandle en bred vifte af idrætsskader og sportsskader på højeste niveau.

På Idrætsklinikken møder du:

Vi bruger den nyeste højteknologi

På Randers Idrætsklinik i Toldbodgade bruger vi højteknologi i genoptræningen bl.a. i form af det vægtaflastende AlterG løbebånd. Hos os kan du genoptræne, som de gør i Europas allerstørste fodbold- og sportsklubber. I en AlterG vil du kunne starte din genoptræning langt hurtigere end tidligere set.
Som den eneste privatklinik i Østjylland bruger vi de mest moderne og effektive behandlingsmetoder og højteknologier, der findes på markedet i dag. Vi lægger stor vægt på at sikre, at idrætsudøveren får en så hurtig og sikker tilbagevenden til sin idræt som muligt samtidig med, at vi forebygger, at skaden opstår igen.

På Idrætsklinikken har vi også vores løbelaboratorie. Her bliver idrætsfolk testet i gang og løb både før og efter en idrætsskade. Der laves professionelle løbestilsanalyser med fokus på hele kroppen via en krops- og fodscreening, så løbeskader kan undgås.

Hvem bruger Randers Idrætsklinik?

På Randers Idrætsklinik bliver motionister og elitesportsfolk behandlet med samme professionelle tilgang. Hos os er det dig og din skade, der er vigtig og ikke din baggrund.

En konsultation på Randers Idrætsklinik vil altid begynde med en grundig undersøgelse af hele din krop. Vi ser aldrig isoleret på det enkelte skadesområde, men på hele kroppen som et stort system, og den må derfor undersøges og behandles som sådan.

Vi samarbejder med speciallæger

Idrætsklinikken hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati skiller sig ud ved at have et tæt samarbejde med nogen af landets bedste idrætslæger - overlæge Peter Faunø på Hamlet i Århus samt Søren Kjeldsen fra Viborg Privathospital.

Samarbejdet gør, at vi hurtig kan trække på speciallæger, hvis yderligere udredning eller operation findes nødvendigt. 

Du vil altid være meget velkommen til at kontakte behandlerne på Randers Idrætsklinik, hvis du har spørgsmål vedr. idrætsskader, eller du ønsker at høre nærmere om dine muligheder på 8643 3344 eller mail thomsen-fys@mail.dk