Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til Skulderklinikken

Er du en af de mange mennesker, der døjer med skulderproblemer, smerter, bevægeindskrænkning eller følger efter en skulderoperation? Så kan du få professionel hjælp på den specialiserede Skulderklinik i Randers hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati.

Skuldersmerter skyldes ofte flere forskellige ting

Skuldersmerter er noget, de fleste af os oplever på et eller andet tidspunkt i vores liv. Ofte kommer smerterne snigende og bygges op over tid enten som følge af overbelastning eller slid. Men det kan selvfølgelig også opstå pludseligt i forbindelse med traumer.

Et skulderproblem kan ofte være svært at komme af med, da årsagen til smerterne kan skyldes mange forskellige faktorer. Her er det ikke nødvendigvis selve skulderleddet, der er problemet. 

Smerterne kan f.eks. skyldes overbelastning af sener og muskler relateret til skulderen, betændelse i en slimsæk eller afklemning af bløddele samt nerve- og blodforsyning til skulderen. Smerterne kan ligeledes opstå fra et problem et helt andet sted end skulderen – såsom fejlstilling af nakkehvirvler, tidligere skade på kravebenet eller udstråling fra de indre organer som f.eks. lever, hjerte, galdeblære og lunger.

Hvad kan du blive behandlet og genoptrænet for på Randers Skulderklinik

Smerter i skulderen, bevægeindskrænkning eller andre skulderlidelser kan ofte behandles med et positivt resultat. Man opnår dog oftest det bedste resultat ved at konsultere en fysioterapeut, der har særlige i skulderlidelser og ved ikke at vente for længe med at komme til behandling.

På Randers Skulderklinik hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati kan du få specialiseret undersøgelse, behandling og genoptræning af alle skulderlidelser. Heriblandt frossen skulder, afklemningssyndrom (impingement), efter operationer mm

Langt de fleste skulderoperationer bør efterfølges af en veltilrettelagt og superviseret genoptræning for at få den optimale muskelstyrke og stabilitet tilbage i skulderen igen. 

Øverst på siden kan du læse mere indgående om nogle af de forskellige lidelser, der kan give smerter i skulderen, og som vi  bl.a. kan behandle dig for.

Hvad sker der første gang du besøger Randers Skulderklinik

Der er ikke to skulderlidelser, der er ens. Hvordan dit skulderproblem nøjagtig skal behandles eller genoptrænes afhænger derfor af, hvilke undersøgelsesfund vores skulderspecialister finder. 

Første gang du besøger Skulderklinikken, får du en grundig og solid undersøgelse. Denne kan i visse tilfælde blive understøttet af en ultralydsscanning fra vores scanningsafdeling for at opnå den præcise diagnose på problemet. Forløbet vil altid blive individuel opbygget på baggrund af de aktuelle undersøgelsesfund.

Vi bruger de bedste og mest effektive behandlingsmetoder, der findes indenfor skulderområdet i dag. Forløbet vil ofte indebære forskellige manuelle teknikker, akupunktur , el-terapi samt superviseret træning for opnå smertefrihed og få genskabt den optimale stabilitet og bevægelse i skulderleddet igen.

Skulderleddet er et kompliceret led

Skulderleddet er kroppens mest fleksible led. Det er nemlig samlingspunkt for overarmsknoglen, skulderbladet og kravebenet. Det kan bevæge sig i stort set alle mulige retninger, hvilket er en fordel, når man skal bevæge sig, men det er også en ulempe, da mange problemer kan opstå.

Der skal nemlig meget til for at opretholde stabiliteten i skulderleddet, og der er mange ting, der kan komme i klemme, såfremt denne stabilitet ikke opretholdes konstant.

På Randers Skulderklinik får du en specialistundersøgelse

Randers Skulderklinik hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati er den eneste private specialklinik i Østjylland, der har specialiseret sig i skulderlidelser med undersøgelse, behandling og genoptræning. På klinikken møder du skulderfysioterapeuterne Michael Overgaard og Torben Sorgenfrei, der har mange års erfaring og ekspertise i håndteringen af skulderlidelser.

 

 

Går du rundt med skuldersmerter, og har du ikke fået gjort noget effektivt ved problemet? Eller har du haft manglende effekt af din tidligere skulderbehandling? Så er tiden måske til at få andre øjne på problemet.  

Kontakt Randers Skulderklinik allerede i dag, så du igen kan få et aktivt liv uden smerter og skulderproblemer. Ring på tlf. 8643 3344 eller book din tid online via hjemmesiden.

Relevant holdtilbud