Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til holdtræning

Vil du have socialt samvær i en uhøjtidelig og hyggelig atmosfære, hvor du samtidig får det optimale ud af din træning? Så er holdtræning hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Toldbodgade det helt rigtige sted at vælge. 

Erfarne holdinstruktører

Hos Thomsen Fysioterapi og Osteopati i Randers har vi over 90 forskellige træningshold, hvilket gør os til en af Østjyllands største udbydere af holdtræning. De fleste af vores instruktører er autoriserede fysioterapeuter, som er efteruddannet i mange forskellige former for holdtræning.

De har alle en lang instruktørerfaring bag sig, hvilket gør, at holddeltagerne får det optimale ud af træningen hver gang, de deltager.
Hos os vægter vi tryghed og god stemning meget højt. Og vi kender vigtigheden af, at vores deltagere går til holdtræning og får lov til at træne sammen med andre, der har samme skavanker som dem selv.

Se vores mange forskellige hold nedenfor.

Træning på hold

Instruktøren har altid fokus på dig

Det er videnskabeligt bevist, at holdtræning er effektiv til at fjerne dine skavanker og smerter i kroppen. Vores hold har fra 3-10 deltagere alt afhængig af holdets fokus og holddeltagernes skavanker. De små hold er meget hensyntagen.

Det betyder, at instruktøren er superviserende på deltagerne hele tiden og har stor fokus på de skader og eventuelle handicaps, den enkelte har. Det giver stor tryghed for den enkelte deltager samt giver sikkerhed for korrekt træning og god mulighed for at kunne guide den individuelle.

Alle vores hold kører kontinuerligt, og du kan derfor altid starte på et hold, når behovet opstår. Holdtræningen foregår på faste tidspunkter hver uge, og de kører fra kl. 08.00-18.30. Det er altid den samme fysioterapeut instruktør, der kører de respektive hold.
Vi anbefaler holdtræning to gange ugentlig i en genoptræningsfase og mindst én gang ugentlig i en forebyggende og vedligeholdelsesfase.

Henvisning og vederlagsfri holdtræning

Du får tilskud fra sygesikringen til holdtræning, når du har en henvisning fra egen læge. Hvis du samtidig er medlem af sygeforsikringen Danmark, får du yderligere tilskud. Din pris for holdtræning med fysioterapeut er dermed ca. 53,22 kr.
Hvis du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi, kan du få gratis holdtræning hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati. Her betaler sygesikringen hele træningshonoraret.

Lyder holdtræning hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati som noget for dig. Så ring på tlf. 8643 3344 - så finder vi et hold, der passer til dig.