Book tid Ring mig op Kontakt

Vederlagsfri fysioterapi hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers

Vederlagsfri fysioterapi er et tilbud om gratis fysioterapi til nogle specielle patientgrupper med varige lidelser. Husk at vi på Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Toldbodgade har en special Neuroklinik, der varetager mange af vores vederlagsfrie behandlinger og træninger.

Hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers har vi mange års erfaring og stor ekspertise i at behandle og træne patienter med varige lidelser, svært fysiske handicaps eller progressive kroniske sygdomme.

Hos os prioriterer vi meget højt, at patienten skal føle sig i gode hænder hos fysioterapeuten og på klinikken generelt. Patienten skal føle sig tryg og være fuldstændig bekendt med, at den pågældende fysioterapeut har erfaring i at håndtere netop din diagnose.

Hvem kan få vederlagsfri behandling?

Du kan få vederlagsfri fysioterapi, hvis du har en varig lidelse. Det vil sige, at sygesikringen betaler det fulde beløb for din behandling og træning. Lidelsen kan skyldes et svært fysisk handicap eller en fremadskridende sygdom. Lidelsen kan også være medfødt eller opstået på et senere tidspunkt i livet. Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en diagnoseliste over de patienter og diagnoser, der er berettiget til vederlagsfri fysioterapi.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi kan du ringe til Thomsen Fysioterapi på tlf.: 8643 3344 så kan vi hurtig svare på spørgsmål omkring ordningen. Samt fortælle dig om du hører ind under kriterierne for vederlagsfri fysioterapi. Din egen læge kan også svare på om du hører ind under tilbuddet.

Din egen læge skal udstede en vederlagsfri henvisning

Det er din egen læge, der ud fra sygesikringens retningslinjer afgør, om du har behov for vederlagsfri fysioterapi. Lægen vil i samarbejde med fysioterapeuten fastlægge, om der i ordningen skal indgå individuel behandling, træning på hold eller begge dele. Hvis du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi, kan din læge udskrive en henvisning til en klinik, der hører ind under ordningen. Thomsen Fysioterapi & Osteopati kan tilbyde vederlagsfri fysioterapi, fordi vi arbejder under sygesikringen.

Hvilke vederlagsfrie behandlinger har vi?

Klinikken har følgende vederlagsfrie og diagnosespecifikke hold:

  • Sklerose
  • Parkinson
  • Leddegigt (reumatoid artrit - psoriasisgigt)
  • Torticollis/Dystoni
  • Hemiplegi (halvsidig lammelse som følger efter blodprop og hjerneblødning)
  • Bassintræning

Er du i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi så kontakt os og få hurtigt svar på spørgsmål omkring ordningen. Din egen læge kan som nævnt tidligere også svare på, om du hører ind under tilbuddet.

Du bestemmer selv behandlingssted

Hvis din egen læge har udskrevet en henvisning til vederlagsfri fysioterapi, er det patientens suveræne valg, hvilken klinik de vil benytte. Dog skal det være en fysioterapi klinik, der arbejder under sygesikringen. Thomsen Fysioterapi & Osteopati arbejder under sygesikringen og kan derfor tilbyde vederlagsfri behandling og træning. Nogle patienter med en vederlagsfri diagnose har været eller er indlagt på sygehus. De vil i nogle tilfælde få tilbudt at få behandling og træning i offentligt regi.

Men også her er det patienten selv, der bestemmer, om man vil fortsætte behandlingen og træningen i en privat fysioterapiklinik. Hvis du ikke har mulighed for at komme på klinikken eller til et andet behandlingssted, kan du få hjemmebehandling – det vil sige behandling og træning i eget hjem.

Ring for nærmere oplysning eller bestil en tid på tlf.: 8643 3344 eller book en tid online.