Book tid Ring mig op Kontakt

Fysio-Klub Randers

Fysio-Klub er et tilbud fra Idrætsklinikken på Thomsen Fysioterapi & Osteopati. Fysio-Klub har til formål at skabe en solid og tryg alliance mellem de lokale idrætsklubber i Randers. Det gælder både medlemmerne, trænerne, børn, unge og forældrene samt en stærk fysioterapeutisk samarbejdspartner.

Fysio-Klub er for alle

Det er de færreste idrætsklubber, der har råd til at have en fast behandlerstab eller fysioterapeut tilknyttet deres medlemmer. Det kan vi nu gøre noget ved med en Fysio-Klub aftale.

En Fysio-Klub aftale med Idrætsklinikken ved Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers sikrer en hurtig og professionel hjælp, hvis en idrætsudøver bliver skadet eller på anden måde er ukampdygtig.

Den skadesramte får en hurtig og korrekt diagnose på skaden, og der bliver iværksat en effektiv behandlings- eller genoptræningsplan, så skadesperioden minimeres betydeligt.

Fordele med Fysio-Klub

Fysio-Klub aftalen er gratis for klubben og giver nogle fantastiske fordele for klubbens medlemmer.
Samarbejdsaftalen indeholder bl.a.:

  • Adgang til Østjyllands stærkeste team af idrætsfysioterapeuter og osteopater.
  • 36% rabat på første behandling.
  • Åben klinik arrangementer flere gange årligt - hvor alle jeres skadede spillere kan komme på klinikken og få undersøgt og vurderet et skadesproblem.
  • Forslag til genoptræning eller en ultralydsscanning.
  • Rabat på ultralydsscanning.
  • Ingen tillægsydelser på tape, akupunktur i forbindelse med en almindelig behandling.
  • Gratis online service via vores Facebookside, hvor spillere og trænere kan skrive ind og få råd om håndteringen af akutte skader m.m. uden for normal åbningstid og i weekenderne.

Gør noget godt for jeres medlemmer. Lav en Fysio-Klub aftale med Idrætsklinikken hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati på Toldbodgade i Randers.
Kontakt Finn Thomsen på mail thomsenfyserhverv@gmail.com eller ring på 8643 3344.