Book tid Ring mig op Kontakt

Graviditetsmassage i Randers

Har du gener i forbindelse med din graviditet? Det kan skyldes væskeophobning i kroppen, træthed og smerter i lænden eller omkring bækkenet. Døjer du med forstoppelse, generel utilpashed eller vil du bare gøre noget godt for dig selv og dit ufødte barn? Så prøv vores graviditetsmassage i Randers på Massageklinikken hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati

Hjælp til en udfordret krop

For langt de fleste er det vidunderligt at være gravid. Men med graviditeten kommer også en ændring af kroppen, som kan betyde en kæmpe belastning og udfordring for denne. 

Graviditeten belaster kropsholdningen, muskler, sener samt led. Det kan ofte give problemer, og du vil derfor få stor glæde og effekt af en professionel graviditetsmassage til at skabe balance i din krop igen. 

I de bedste hænder på Randers Massageklinik

En behandling på vores klinik i Randers vil på en sund og fornuftig måde få fjernet den stress påvirkning, der er på den gravide krop. Det vil hjælpe dig til at slappe af og nyde din graviditet i fulde drag. Foruden at det hjælper dig til at få det bedre rent fysisk, så vil massagen også forbedre din nattesøvn væsentlig. 

Vores graviditetsmassage vil, sammen med sund kost og motion, være med til at sikre en nærværende og sund graviditet. Du vil være i stand til at tackle de fysiske og psykiske udfordringer, der kommer under perioden. 

Hvad gør behandlingen for dig
  • Få kroppen og musklerne til at slappe af.
  • Mindske produktionen af stresshormon i kroppen.
  • Mindske væskedannelse i kroppen.
  • Sætte gang i fordøjelsen.
  • Give dig en mindre problemfyldt fødsel pga. en afslappet og harmonisk krop.
  • Giver dig en lethedsfornemmelse i kroppen.
  • Forbedre dit søvnmønster. 

Sund krop under hele graviditeten

Vores professionelle massørteam har stor erfaring og ekspertise i at praktisere en dejlig og sund graviditetsmassage i alle stadier af din graviditet. Deres speciale i behandling til gravide gør, at du kan føle dig fuldstændig tryg og slappe af under kyndige hænder. Gravidmassagen er altid nøjagtig tilpasset dig og dine behov og afhængig af, hvor langt du er i din graviditet, vil massørerne anvende forskellige afslappende behandlinger med lange bløde strøg. 

Vores massører har et tæt samarbejde med Børneklinikken i Randers, som er beliggende under samme tag i Toldbodgade. Børnefysioterapeuterne Trine Bragt og Maiken Birkbak samt osteopaterne Tomas Larsen, Rasmus Juul Hansen og Frederik Bjerregaard er lige ved hånden, hvis der er behov for yderligere udredning på eventuelle problemer i forbindelse med graviditeten. 

Behandlinger i rolige omgivelser

Vores klinik er placeret i et roligt og afslappet afsnit af klinikken, og vi har fået sammensat en lækker, sund og nærende olie udelukkende til gravide klienter.

Det er en sød mandelolie, der er 100 % økologisk og indeholder lavendelolie. Den har mange gode egenskaber, bl.a. forebygger den strækmærker og er sund og nærende for din hud. 

Få en tid hos os allerede i dag - ring på tlf. 8643 3344 eller book en tid online, så du i rolige omgivelser kan finde et tidspunkt, der passer dig.

Du er velkomment til at læse mere om vores priser, p-forhold og praktisk information, inden du bestiller din tid.