Book tid Ring mig op Kontakt

Wellnessmassage i afslappet omgivelser

Trænger du til at blive afslappet og afstresset efter en hård arbejdsdag? Eller har du behov for at blive forkælet og gøre noget godt for dig selv? Så er wellnessmassage på Massageklinikken hos Thomsen Fysioterapi og Osteopati i Randers det helt rigtige valg. 

På vores Massageklinik har vores topprofessionelle massører fuld fokus på at få dig til at stresse af og give slip på dagligdagens ophobede muskelspændinger. Vores massører har mange års erfaring inden for massage- og behandlerbranchen. Vores massører er nøje udvalgte til at indgå i det stærke og dygtige team, du finder hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati - vi garanterer at kvaliteten er i top.

En wellnessmassage giver dig

  • En afstresset krop, hvor spændte og ømme muskler løsnes.
  • Fornyet energi.
  • Bedre søvn og generelt velbefindende.
  • Mindre stress og anspændthed.
  • Blodtryksnedsættelse.
  • En positiv effekt på hjerterytmen, fordi den beroliger og sænker åndedrættet.
  • Forøget blod- og lymfecirkulation - fjerner affaldsstoffer fra kroppen. 

Wellnessmassage i Randers

Vi bruger kun økologiske og allergivenlige olier indeholdende aromatiske æteriske specialolier. Vi bruger bl.a. lavendelolie, som har en beroligende og sund påvirkning af huden. 

På klinikken gør vi brug af en rolig og afstressende baggrundsmusik, som gør, at du kan ligge alt bag dig fra den travle hverdag, bare slappe helt af og nyde den fantastiske wellnessmassage. 

Som født på ny med massage

Ved en wellnessmassage bliver dine muskler gjort bløde og smidige. Massøren arbejder hele kroppen grundigt igennem lige fra fødderne til hovedet. Musklerne får en forbedret blodcirkulation, som bevirker, at dagligdagens ophobede affaldsstoffer transporteres væk fra din krop. Den øgede blodcirkulation igennem de blødgjorte muskler påvirker iltningen og tilførslen af nye sunde næringsstoffer i positiv retning. Ligeledes vil vores livsvigtige lymfesystem blive stimuleret på den helt rigtige måde. Wellnessmassage skaber en perfekt balance i din krop og bevirker en sand nydelse for krop og sjæl. 

Da behandlingen er en helkropsmassage, afsættes der som udgangspunkt 60 min til behandlingen. 

Hos Thomsen Fysioterapi og Osteopati udsteder vi naturligvis også gavekort. Vil du forkæle én, du holder af, så er vores sekretærer altid behjælpelige med at udstede gavekort til massage.  

Ring og få en tid allerede i dag på tlf. 8643 3344 eller book en tid online
Du er også velkommen til at læse mere om vores priser og praktisk information, inden du bestiller en tid.