Book tid Ring mig op Kontakt

Hvilke genoptræningsmuligheder tilbyder vi

klinikken kan du genoptræne i et kortere eller længere forløb alt efter dine ønsker og behov. Genoptræningsforløbene er sammensat meget fleksibelt, så det nøjagtig passer efter dine ønsker, mål og ressourcer.

Genoptræningsforløbet bliver sammensat fuldstændig individuelt ud fra den enkeltes diagnose, handicap, målsætning og fysisk formåen. Husk på at der er frit valg i forhold til, hvilken klinik du vælger til at varetage din genoptræning.

Neuroklinikken tilbyder følgende genoptræningsmuligheder:
  1. Overgangstræning fra det intensive forløb
  2. Supplements træning
  3. Vedligeholdende vederlagsfri træning
  4. AlterG vægtaflastende genoptræning
  5. Holdtræning for diagnosebestemt patienter.

Supplement til den kommunale rehabilitering og genoptræning

Det kan i mange tilfælde give god mening at få et supplement til den rehabilitering og genoptræning, som kommunen tilbyder. 

Det kan være, du har behov for mere genoptræning, end det kommunale system har ressourcer og tid til. Eller fordi der er behov for en større specialiseret indsats, end de kan tilbyde.

Vederlagsfri fysioterapi på Neuroklinikken

Langt de fleste neurologiske sygdomme er underlagt den vederlagsfri ordning under sygesikringen. Derfor vil du delvist eller helt kunne få betalt din genoptræning hos os. 

For at få vederlagsfri genoptræning kræves det, at du har en henvisning fra egen privatpraktiserende læge eller speciallæge. 

Priser og finansieringsmuligheder for genoptræning på klinikken

Klinikken er underlagt sygesikringen. Såfremt du vælger at udvide din genoptræning eller behandling på Neuroklinikken ud over sygesikringens rammer, så kan der være tilfælde, hvor en vis egenbetaling er påkrævet. Visse diagnosegrupper er kun delvist vederlagsfri, samt visse af vores genoptræningstilbud er ligeledes delvist betalt fra sygesikringen.

Hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark, er der ligeledes tilskud på egenbetalingen:

  • Forundersøgelse 45 min. Vederlagsfri henvisning kr. 0. Uden henvisning kr. 470,07
  • Sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring
  • Tilskud fra Sygeforsikring Danmark
  • Genoptræningsplan fra sygehus eller rehabiliteringscenter

Praktisk information

Vi deler adresse med Thomsen Fysioterapi & Osteopati på Toldbodgade 3 i Randers. Klinikken har en yderst handicapvenlig adgang og gratis p-pladser lige uden for døren samt handicap p-pladser. Der er en kørestol i forhal samt receptionen, hvis det er nødvendigt at køre dig rundt på klinikken.

For at komme på klinikken og få specialiseret genoptræning tages der kontakt direkte til klinikken. Henvendelsen kan også ske via din læge, kommunen, hospitalsafdeling eller en neurolog.

Kontakt os for yderligere information

Vil du aftale tid til forundersøgelse.? Har du spørgsmål, brug for yderligere information eller har du behov for at snakke med en af behandlerne fra klinikken? Så er du eller dine pårørende altid velkommen til at ringe i klinikken på tlf. 8643 3344.

Det samme gælder, hvis du har behov for at se klinikken rent fysisk og se hvilke rammer, vi kan tilbyde til din genoptræning.