Book tid Ring mig op Kontakt

Rygbehandling hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati

Mange danskere lider af rygsmerter fra lænden. Smerterne kan påvirke din dagligdag både i forhold til dit arbejde og dine fritidsinteresser. Disse rygsmerter kan vi hjælpe dig af med ved Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers.

Rygsmerter eller lænderygsmerter er Danmarks folkesygdom nr. 1. Faktisk lider hver fjerde dansker af rygsmerter af en eller anden art.

Rygsmerter i lænden kaldes ofte for hold i ryggen, lumbago, facetledslåsninger eller hekseskud. Betegnelserne dækker reelt over det samme. Smerterne kan være varierende fra stødende smerter ved visse bevægeretninger til en vedvarende smerte uanset aktivitet. De kan komme akut eller over tid som en ømhed og træthed over lænden.

Effektivt behandlingskoncept

Med mange års erfaring i at behandle og træne patienter med rygsmerter ved vi hvilke metoder, der skal iværksættes for at fjerne dine rygsmerter og ikke mindst, hvad der skal gøres for at forebygge tilbagefald. Hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati koncentrerer vi os om at behandle årsagen til smerterne og ikke kun symptomerne. Vores effektive koncept bygger på kombinationsbehandling.
Det vil sige, at vi tager de bedste behandlingsmetoder fra fysioterapien, Knud Juul Nyholm teknikken, osteopatien, kiropraktikken, akupunkturen samt træningen og kombinere dem i et behandlingskoncept.

Vores erfaring viser, at vi derved får den mest effektive behandling, og dine rygsmerter forsvinder langt hurtigere end, hvis du kun modtog en form for behandling.

Ring og bestil en tid hos os allerede i dag, hvis du har problemer med ryggen eller book en tid online. Vi vil gerne hjælpe dig til en smertefri hverdag.

Se vores holdtilbud på ryghold eller pilates her.

Relevant holdtræning