Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til Randers Hovedpineklinik

Lider du af hovedpine eller migræne og har læger, neurologer eller diverse behandlere endnu ikke fundet den rette behandling for dig? Lad os afdække årsagen til hovedpinen og give dig en specialiseret hovedpinebehandling. 

Hos Randers Hovedpineklinik står et erfarent ekspertteam klar til at hjælpe dig til en smertefri hverdag og deraf mere livskvalitet.

Før første konsultation bedes du udfylde og medbringe et hovedpineskema. Du kan hente skemaet her:

 

Det siger vores patienter

Hvad er årsagen til din hovedpine?

Mere end 650.000 danskere lider af hovedpine, migræne eller en kombination af begge dele. Heraf har omkring de 200.000 hovedpine hver eneste dag, hvilket kan være meget invaliderende for den ramte.  

Der findes mange forskellige hovedpinetyper og årsagen til hovedpinen kan være ligeså mangfoldige. Derfor er det af stor vigtighed, at blive undersøgt og diagnosticeret korrekt ellers kan den helt rigtige behandling ikke iværksættes. 
 
Årsager til hovedpine kan b.la nævnes muskelinfiltrationer, nedsat bevægelighed i nakkeled, nærsynethed, forhøjet blodtryk, forkert arbejdsstillinger, dehydrering, kæbeled og mange flere.  
 
Mange af de hovedpine- og migrænepatienter vi ser i hovedpineklinikken har haft generne igennem mange år før de kommer til os. En del af dem har allerede været ved flere læger og neurologer med uforrettet sag og uden at få en diagnose på den udløsende årsag.

Smerterne kan f.eks. skyldes overbelastning af sener og muskler relateret til skulderen, betændelse i en slimsæk eller afklemning af bløddele samt nerve- og blodforsyning til skulderen. Smerterne kan ligeledes opstå fra et problem et helt andet sted end skulderen – såsom fejlstilling af nakkehvirvler, tidligere skade på kravebenet eller udstråling fra de indre organer som f.eks. lever, hjerte, galdeblære og lunger.

På Randers Hovedpineklinik kan vi afhjælpe din hovedpine

Randers Hovedpineklinik i Toldbodgade er en sundhedsfaglig højt specialiseret klinik, der har ekspertise i at behandle alle former for hovedpinetyper hos både børn og voksne. Derudover tager teamet sig at patienter, der lider af svimmelhed og symptomer efter hjernerystelse.

Behandlingen som teamet gør brug af er et tværfagligt manuelt miks af osteopati, fysioterapi og Nyholm teknikker. Kombineret med akupunktur og træningsterapi.

Hvilken hovedpinetype har du?

Der findes forskellige former for hovedpine, som hver især kræver forskellig behandling. På Randers Hovedpineklinik målretter vi behandlingen alt afhængig af hvilken type hovedpine du lider af. Derved sikrer vi, at du får det bedste og mest effektive resultat.  
 
De mest kendte hovedpinetyper er: 

  • Spændingshovedpine herunder Cervicogen hovedpine (også kaldet nakke hovedpine) samt medicinsk afhængig hovedpine.
  • Migræne.
     
    Hovedpiner opdeles i 2 undergrupper. 1. Primær hovedpine som er Spændingshovedpine, migræne samt hovedpiner forårsaget uden traumer. 2. Sekundær hovedpine, som er forårsaget af traumer, blodpropper o.lign.  

Erfarent og dygtigt behandlerteam på Hovedpineklinikken

På Østjyllands eneste private Hovedpineklinik får du en målrettet behandling og her møder du det erfarne manuelle behandlerteam Thomas Kortegaard og Frederik Bjerregaard. Foruden at være uddannet osteopater er de begge autoriserede fysioterapeuter og akupunktører. 

Første besøg på Randers Hovedpineklinik:

Ved den første konsultation på Randers Hovedpineklinikken skal du afsætte mindst 45 min. Vi starter altid med en snak omkring din problematik og baggrund for din hovedpine. Dernæst bliver du grundig undersøgt, så vi kan fastslå hvilken hovedpinetype du lider af samt finde årsagen til din hovedpine. Dette udmønter sig i en behandlingsplan.

Du behøver ingen henvisning:
Hovedpineklinikken arbejder uden for sygesikringen, så der behøves derfor ikke en lægehenvisning for at komme i behandling. Du får ingen tilskud fra sygesikringen men det gør du derimod såfremt du er medlem af sygeforsikringen Dk. Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, men kontakt dem inden første konsultation for accept.

Få en tid allerede i dag

Vil du have behandling af eksperter indenfor hovedpineområdet - så ring 8643 3344 eller book online.