Book tid Ring mig op Kontakt

Nakkebehandling hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers

Nakkesmerter er en udbredt lidelse, som de fleste har prøvet. Nogle vågner op en morgen med pludselig smerte i nakken, mens andre i årevis har haft konstante nakkesmerter med mindre og mindre bevægelighed for hvert år.

Hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati har vi stor ekspertise og erfaring i at behandle patienter med nakkesmerter både de akutte og de langvarige.

Vi behandler årsagen og løser problemet

Nakkesmerter skyldes som regel, at de små facetled i nakken er låst fast i en uhensigtsmæssig stilling. Derved indskrænkes nakkebevægelsen. En fastlåsning bevirker en irritation og hævelse omkring det påvirkede led. Muskler og sener bliver efterfølgende reflektorisk spændt op. De bliver ømme og hårde i denne region. Ikke så sjældent er årsagen til nakkesmerter slidgigt i nakkens led.
Det påvirker bevægelsen i negativ retning og vil på sigt give et pres på nærliggende nerver. Sjældent er årsagen til nakkesmerterne en discusprolaps imellem et sæt nakkehvirvler.

En grundig undersøgelse ved fysioterapeuten hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Randers vil kunne påvise, om der er risiko for, at du har pådraget dig en discusprolaps. En af de vigtigste årsager til nakkesmerter og hold i nakken skyldes uhensigtsmæssige arbejdsstillinger samt en dårlig kropsholdning.

Se vores holdtilbud til vores nakkehold .

Ring og bestil tid allerede i dag eller book en tid igennem vores online system.

 

Relevant holdtræning