Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til Børneklinikken

Hos Børneklinikken i Toldbodgade kan jeres barn og spædbarn få behandlinger og træning af et erfarent specialteam.

På Børneklinikken i Randers tager vi dagligt imod børn og spædbørn fra det meste af Østjylland. Vores tværfaglige børneteam udgøres af børnefysioterapeuterne Trine Bragt og Maiken Birkbak samt osteopaterne Tomas Larsen, Rasmus Juel Hansen og Emilie Kjøller.

På Børneklinikken behandler vi en lang række forskellige diagnoser hos børn og babyer for eksempel:

Behandling

Børnebehandling og træning i trygge professionelle rammer

Behandlingen eller træningen foregår altid i trygge rammer, hvor mor eller far, så vidt muligt, er involveret i de forskellige trin og faser.
På Børneklinikken har vi lavet et specielt børnerum til træning af børns motoriske udvikling samt sansemotorisk stimulering. Her er der bl.a. gynger, en trampolin, gangbarre og legetøj i forskellige farver og former.

Det tværfaglige team har stor ekspertise og erfaring i at undersøge, behandle og træne børn og babyer. Og netop den tværfaglige sammensætning mellem en børnefysioterapeut og en osteopat gør, at I som forældre får et fantastisk behandlingstilbud, som ikke findes andre steder i Østjylland.

Effektiv behandling

Med eller uden henvisning

På Børneklinikken i Randers behøver man ingen henvisning for at få sit barn i behandling eller genoptræning. Det betyder, at I kan undgå den lange ventetid hos egen læge, og jeres barn kan komme i behandling hurtigst muligt.

Børneklinikken modtager også børn under den vederlagsfrie ordning.

Kontakt Randers Børneklinik på 8643 3344 eller book en tid online.

Relevant holdtræning