Book tid Ring mig op Kontakt

Qi Gong i Toldbodgade

Vil du lære bevægelseskunst fra Kina? Vil du lære meditation i bevægelse, der fremmer et godt helbred? Det kan du komme til på Akupunkturklinikken Randers i Toldbodgade.

 

Hvad er Qi Gong?

Qi Gong er en del af den traditionel kinesiske medicin, som handler om, at skabe balance og harmoni i krop og sind, så alle organer og celler fungerer optimalt. Qi er din "indre energi."
Qi Gong kan være en medvirker til at helbrede sygdomme igennem kroppens indre energier og kroppens væsker.

Behandlingen foregår ved at man står i bestemte stillinger, udnytter åndedrætsbevægelser og meditation i takt med kropsbevægelsen. Alt dette er med til at fremme Qi flow i kroppen. Bevægelserne kan også beskrives som ‘mindfulness i bevægelse’ med visualisering af Qi. Dette giver dig selv en stor opmærksomhed på egen krop.

Bamai Qi Gong består af 8 blide bevægelser, som er nemme at lære kombineret med åndedræt og meditation. Denne form kan udøves både stående eller siddende, hvilket betyder, at selvom din krop er svag og træt, kan du stadig være med!

Hvad kan Qi Gong afhjælpe?

Udøvelse af Qi gong er en meget vigtig faktor til selvbehandling og vedligeholdelse af kroppen, hvilket har en stor sundhedsfremmende effekt.
Døjer du med mere organspecifikke problematikker kan jeg også hjælpe med det. Da øvelserne er meditations lignende, så er det min erfaring at dette kan være med til at afhjælpe angst og smerter i kroppen.

Jeg underviser i Bamai Gi Gong som behandling, hvor jeg viser hjemmeøvelser, der relaterer sig til din ubalance i kroppen. Derudover underviser jeg på et hold, hvor vi i 60 minutter har fokus på forebyggende og livsfremmende aktiviteter. Timen starter med opvarmning af kroppens led fra top til tå og herefter udføres Bamai øvelserne. Der afsluttes med en stille meditation eller guidet afspænding, som din krop og sind vil sætte stor pris på.

Vil du med på holdet eller er du blevet nysgerrig om Qi Gong er noget for dig. Så ring 8643 3344 eller skriv en mail Thomsen-fys@mail.dk

Vi er certificerede Alternative Praktiserende Behandlere (RAB)