Book tid Ring mig op Kontakt

Børne motorikhold

Om Børne motorikhold 

Instruktør: Trine Bragt

Motorikhold for 6-9 årige børn.

Motorikhold for 9+ årige. 

Disse hold er for børn med motoriske vanskeligheder, hvor der bliver arbejdet med barnets sanser og motorik samt en kombination af individuelle lege og samarbejdsøvelser. Børnene får styrket deres stabilitet, balance, samt kaste/gribe færdigheder. Desuden forbedres barnets motoriske planlægningsevne. 

Der vil være en blanding af rolige, kontrollerede øvelser med egen kropsvægt og øvelser som foregår i bevægelse og evt. sammen med de andre deltagere med forskellige redskaber og i varierende tempi. 

Holdtræningen giver ligeledes barnet sociale kompetencer idet han/hun lærer at indgå på et hold sammen med andre, der også har vanskeligheder. Vi arbejder også med fastholdelse af opmærksomheder i længere tid af gangen. 

Niveau på børnedeltagerne:

Alle kan deltage. Forældre venter udenfor træningssalen, mens træningen foregår. Hvis der er behov for det, kan forældre være med de første par gange indtil barnet er tryg. 

Mangler du et motorikhold til dit barn, så ring til Børneklinikken og få en snak med Børnefysioterapeut Anne Hansen, da vi løbende opretter nye hold.