Book tid Ring mig op Kontakt
Instruktør: Michael Overgaard

Har du haft længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter - så få gjort noget effektivt ved problemet og bliv smertefri en gang for alle.

Kom af med dine rygsmerter

Hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Toldbodgade tilbyder vi nemlig et specialiseret og intensivt træningsforløb kaldet GLA:D Ryg. Træningen er for dig med rygsmerter med eller uden udstråling til benene. 

Hvad er GLA:D Ryg træning:

Det er et nyt og gennemtestet rygtræningskoncept, som er udviklet af landets bedste eksperter og forskere på Syddansk Universitet. Konceptet bygger på den nyeste viden om rygsmerter. Det intensive og specialiserede GLA:D Ryg forløb hjælper dig til en smertefri ryg via viden og træning. Det følger nogle af de samme træningsprincipper, som succesen GLA:D træning for slidgigt i knæ og hofte. 

GLA:D Ryg træning består af:
  • 1 x indledende konsultation, hvor vi fastlægger dit startniveau for din træning og drøfter dine mål. 
  • 2 x undervisning, hvor du får viden om ryggen, hvorfor har jeg ondt, smerter og hvad du selv kan gøre
  • 16 x individuelt tilpasset rygtræning over 8 uger - 2 x ugt. - under vejledning af certificeret GLA:D Ryg fysioterapeut
  • 1 x afsluttende konsultation, hvor vi tester hvor god du er blevet, evaluerer dit forløb og drøfter din videre plan. 
Hvordan foregår GLA:D Ryg træningen

Forløbet starter med en konsultation hos en at vores to autoriserede GLA:D Ryg fysioterapeuter. Her bliver du grundigt undersøgt og testet. På baggrund af de resultater bliver der lavet et specifikt opstartsprogram til dig, som er målrettet dit behov og niveau.  Der vil også være to seancer indeholdende patientuddannelse i viden omkring ryggen, smerte osv. 
Herefter får du en grundig instruktion og vejledning i dit personlige træningsprogram, så du er helt klar til at deltage i klinikkens superviserede træningshold de kommende 8 uger. 

Træningen er hele tiden superviseret af en vores to autoriserede GLA: D fysioterapeuter med mange års erfaring med rygtræning. De vil hele tiden rette i dit program, og øvelser så de tilpasses din udvikling. 
Efter de 8 ugers træningsforløb kommer der en individuel slutevaluering med retests og fremtidsplan. 

Træningen foregår i vores store træningssal på små hold, med max 8 andre Ryg trænere/deltagere. Der trænes henholdsvis stående eller liggende på måtter. Til nogle af øvelserne anvendes der træningselastikker. Alle kan være med, da der hverken er øvelser med løb eller hop. 
Alle øvelserne specialtilpasses dig og dit niveau. Derved opnåes den bedste individuelle succesrate for at blive smertefri. 

Du skal have tøj på du kan bevæge dig i samt indendørs sko. (Hvis ikke du har indendørs sko kan du træne i bare tæer) 

Der trænes 2 x ugentligt i 8 uger. 

Træningstider og dage: 

Tirsdag kl. 15-16 og torsdag kl. 15-16