Book tid Ring mig op Kontakt

Om neurologiske Alter G hold:

Instruktører: Allan Pedersen ( Ergoterapeut) & Dines Andersen ( Fysioterapeut) 

Holdtræningen er individuel sammensat på små hold ( 2-3 deltagere), hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og diagnose. Træningen er opbygget efter stationsprincippet, hvor der indgår Alter G gangtræning, balancetræning, styrke, udeholdenhed og koordination. Træningen har stor fokus på at få en generel styrkelse af kroppen samt at få genoptrænet specifikke problematikker. 

Niveau på neurologisk Alter G hold: 

Alle med neurologiske diagnoser kan deltage på vores Alter G hold. Antallet af deltagere varierer ift hvor højt eller lavt det fysiske niveau er på deltagerne. Sammensætningen af vores neurologiske hold er som hovedregel, at man træner med personer med den samme diagnose. 

Gigt Alter G hold 

Instruktører: Simon Blomstrand, Ronni Amnitzbøll

Holdtræningen er individuel sammensat på små hold ( 3-4 deltagere), hvor der tages hensyn til den enkeltes behov. Træningen er opbygget efter stationsprincippet, hvor der indgår Alter G gang-/ løbetræning, balancetræning, styrke, udeholdenhed og koordination. Træningen har stor fokus på at få en generel styrkelse af kroppen samt at få genoptrænet specifikke problematikker. 

Niveau på gigt Alter G hold: 

Alle med gigt kan deltage på vores Alter G hold. Antallet af deltagere varierer ift hvor højt el lavt det fysiske niveau er på deltagerne. Deltagere med diagnosen leddegigt kan træne gratis på vores hold under den vederlagsfrie ordning. 

Knæ-ankel- hoftehold AlterG Hold:

Instruktører: Simon Blomstrand, Ronni Amnitzbøll

Holdet er for deltagere, der har problemer omkring ankel, knæ eller hofter. - samt personer, der enten skal opereres eller er blevet opereret i ovenstående led. Holdtræningen er individuel sammensat på små hold ( 3-4 deltagere), hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og diagnose. 

Træningen er opbygget efter stationsprincippet, hvor der indgår Alter G gang-/ løbetræning, balancetræning, styrke, udeholdenhed og koordination. Træningen har stor fokus på at få en generel styrkelse af samt at få genoptrænet specifikke problematikker. 

Niveau på knæ-ankel- hoftehold: 

Alle der har problemer med ankel- knæ eller hofte kan deltage på vores Alter G hold. Antallet af deltagere varierer ift hvor højt el lavt det fysiske niveau er på deltagerne.