Book tid Ring mig op Kontakt

Instruktør: Anja Enemark

Der undervises i Hatha Yoga, som er den grundlæggende yoga, der styrker kroppen på en rolig måde. 

Tirsdage Kl. 09.45 - 10.45 Stole-yoga
Onsdage Kl. 08.30 - 09.30 Morgen-yoga
Onsdage Kl. 16.00 - 17.00 Fyraftens-yoga

 

Stole-yoga

For deltagere der gerne vil lave yoga, men som har svært ved at komme ned og op fra gulvet evt. pga. udfordringer med balance, knæ, hofter, håndled el.lign. I løbet af timen laves der yogaøvelser på stolen, ved stolen og enkelte gulvøvelser. Vi slutter altid af med afspænding.

Morgen-yoga:

Kroppen bliver vækket stille og roligt. Vi laver øvelser både siddende, på alle fire og stående. Der lavers bl. a. små serier af øvelser i et roligt tempo. En vigtig del af yogaen er, at øvelserne kombineres med åndedrættet. Vi slutter altid af med afspænding.

Fyraftens-yoga:

Efter en lidt stresset dag, er det rart lige at komme ned i sin krop igen og finde energi til resten af dagen. Hovedvægten er på styrke, koncentration, samt åndedrætskontrol. Vi laver øvelser både siddende, på alle fire og stående. Der laves bl. a. små serier af øvelser i et roligt tempo. Vi slutter altid af med afspænding.

Generelt om Yoga:

Yoga har en positiv effekt på stress, og det beroliger nervesystemet. Man bliver mere kropsbevidst, får mere energi og oplever en større indre ro. Mange oplever bedringer i deres bevægelsesapparater. Vi laver yoga i bare tæer og i bevægeligt tøj.

Medbring gerne sokker og en ekstra trøje til afspænding. Hvis du har din egen yogamåtte må du gerne bruge den, ellers har vi nogle der kan lånes.

Spis ikke et for tungt måltid inden, da det godt kan føles ubehageligt og husk at drikke vand efter timen.

Niveau på deltagerne:

Det er vigtigt at sige.:  "Yoga er IKKE en konkurrencesport". Vi er alle forskellige, og vi laver øvelserne i hvert vores tempo. Så alle kan være med . Deltagerne skal kunne komme ned og op fra gulvet uden de store problemer, dog er Stole-yoga for deltagere, der gerne vil lave yoga, men som har svært ved at komme ned og op fra gulvet

Ferie i hele juli måned.

Man binder sig for en periode af gangen, og holdet betales ved opstart, dog kan man godt få en prøvetime før man betaler. Hvis der er ledige pladser, er det muligt at komme på holdet efter det er startet, eller blive skrevet op til næste opstart.

Tilmelding foregår ved sekretærerne.

Ring på klinikken for nærmere oplysninger Tlf. 86 43  33 44