Book tid Ring mig op Kontakt

Angst kan behandles med akupunktur

Vidste du godt at akupunktur har en yderst effektiv effekt på angst?

Angst er den mest almindelige lidelse blandt børn og unge. Faktisk er hver 10. barn påvirket i en sådan grad, at det kan have store konsekvenser for barnets sociale liv og udvikling. Til trods for de høje tal får flere og flere unge stadig angst. Faktisk kæmper 400.000 danskere med en form for angst. Og for mange kommer de første angstsymptomer allerede i teenageårerne. 

Kend dine symptomer

Mange føler sig utrygge nu og da, men hvis det begynder at påvirke dit barns hverdag, er det tid til at søge hjælp. Angst kan komme til udtryk på forskellige måder. Symptomerne kan bl.a være hjertebanken, søvnproblemer, kvalme, trykken for brystet, meget sved, spændinger i muskler, koncentrationsbesvær, tristhed, vrede eller tørhed i munden. Angst kan komme af tidligere hændelser, og kan være svær at bekæmpe uden professionel hjælp.

En tidlig behandlingsindsats er vigtig

En tidlig indsats er vigtigt. Vi skal huske at snakke sammen. Også snakke sammen om angsten. For mere end hver 3. ung, der har en angstlidelse, holder det skjult for omverdenen. Enten fordi man føler det kan være skamfuldt eller fordi, at det kan tage tid at finde ud af, at man har angst, og at det faktisk er en lidelse, som kræver behandling. Derfor får de ikke den hjælp de har brug for, hvilket langt fra er godt. For angst er en lidelse, der kan forstærke sig selv, hvis den ikke bliver behandlet.

Behandling af angst

Behandlingen af angst kan ske på flere måder, og det kan være meget individuelt, hvad der virker bedst på den enkelte. På Randers Akupunkturklinik tilbyder vi behandling mod angst og har stor positiv effekt med den metode vi bruger. Vi tilbyder en behandling på Akupunkturklinikken, som er en kombination af skalpakupunktur, altså hovedbundsakupunktur og kropsakupunktur, hvor der sættes nåle i både hovedbunden og kroppen. Nålene bliver placeret, så de relaterer sig til de anatomiske og fysiologiske steder i hjernen, der påvirker angsten. Når de påvirkede områder bliver stimuleret, øges blodcirkulationen og giver ny næring og hjælper til at reparere på skaden via vækst og nye nerveledningsveje. Igennem behandlingen kan du slippe følelsen af frygt og anspændthed samt opnå en større ro.Skrevet af: 

Rikke Isak

Akupunktør