Book tid Ring mig op Kontakt

Nu har jeg været ved Thomsen Fysioterapi og Osteopati i noget tid, og det er overvældende, hvor stor interessen har været for zoneterapi. Mange har ikke prøvet det før, men har en idé om, hvad det går ud på.

Sådan behandler jeg

Jeg behandler dig primært ved at trykke på punkter under dine fødder. Her masserer jeg i bestemte rækkefølger, i systemer, som jeg har valgt efter en samtale om dit helbred. Under fødderne mærker jeg efter ubalancer. De karakteriseres ved ømhed, hvis fødderne er hævede, eller hvis der er ophobet små krystaller. Mange kan mærke en forskel efter behandlingen som varme eller ømhed. Hvor hurtigt du kommer i bedring, afhænger af, hvor længe du har haft dine udfordringer. Som tommelfingerregel skal man have 3-5 behandlinger, før man for alvor kan mærke forskel.

Har du astma eller allergi?

Har du f.eks. astma eller allergi, vælger jeg et system fokuseret på luftvejene. Her fokuserer jeg på kroppens egen energi mod lungerne og andre instanser i kroppen, som har med din respiration at gøre.

Problemer med fordøjelsen?

Har du fordøjelsesproblemer, vil jeg lede efter ubalancer under foden, og arbejde på dem ved at massere direkte på punkterne, så jeg kan løsne op for spændingerne. Derudover vil jeg tilbyde dig medianmassage, som består af lette strøg på kroppen over akupressur punkter, hvilket åbner energibanerne i kroppen. Når energibanerne åbnes, har zoneterapien bedre forudsætning for at virke. En kombination af medianmassage og zoneterapi er en stærk cocktail til at hjælpe din fordøjelse tilbage i balance.Skrevet af:

Anne Herdel

Ergoterapeut & Zoneterapeut