Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til Zoneterapi Klinikken

Går du i din hverdag og er stresset eller mangler du overskud i hverdagen? Har dit immunforsvar brug for et boost? Så bør du besøge Randers Zoneterapi hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati i Toldbodgade. Zoneterapi kan få din krop tilbage i balance, så du kan få det bedste ud af din hverdag.

5 gode grunde til at få zoneterapi:
 • Kan modvirke stress
 • Kan styrke immunforsvaret og mildne luftvejeproblemer som allergier og astma
 • Kan afhjælpe menstruationssmerter og overgangsproblematikker
 • Kan mindske smerter – eks. hovedpine og muskelsmerter
 • Kan afhjælpe fordøjelsesproblematikker

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man gennem trykpåvirkning aktiverer nervebaner, som aktiverer en nænsom og naturlig udrensning og selvhelbredelse i kroppen.

Hvorfor Zoneterapi?

I hver fodsål er der 7.000 frie nerveender, som hver forbindes hele vejen op gennem kroppen og op til hovedet. Hvert punkt under foden har en forbindelse til et andet sted i kroppen gennem nervebanerne. Under foden er et kort over, hvor man som zoneterapeut masserer, hvis man skal behandle et andet sted i kroppen. 

Når du får zoneterapi, masseres de punkter, som har forbindelse til det sted, hvor du har ondt på kroppen eller på anden måde har en ubalance. Når man f.eks. trykker på det sted under foden, som hører til tarmzonen, vil nerven under foden sende signal hele vejen op fra foden op til tarmen og videre op til hjernen. På den måde sender man signal til kroppen om, hvor den skal fokusere sin energi.

Et typisk behandlingsforløb

Til første behandling vil jeg spørge ind til, hvad du ønsker at få ud af behandlingen og hvilke udfordringer, du ønsker, vi skal fokusere på. Ved de følgende behandlinger vil jeg fokusere på at få kroppen tilbage i balance og skræddersy behandlingsforløbet ud fra netop dine ubalancer. Det er forskelligt, hvor mange behandlinger, man har brug for, før man kan mærke en effekt. 

Vores kroppe er forskellige og tager også forskelligt imod zoneterapibehandling. Som tommelfingerregel skal man have 3-5 behandlinger, før man kan mærke en forskel.

Reaktioner på zoneterapi

Zoneterapi virker som en slags indvendig rengøring af kroppen. Gennem årene har kroppen været udsat for en masse affaldsstoffer, som organerne og hele kroppen bliver belastet af. Zoneterapien hjælper kroppen til en nænsom selvhelbredelse, så kroppen igen kan fungere optimalt. Derfor kan der efter de første zoneterapibehandlinger opstå opblussen af gamle skavanker. 

Tænk på det som om kroppen er fyldt med rør, der gennem årene er blevet fyldt med skidt. Når der tændes for det rene vand, vil alt skidtet komme ud, før der kommer rent vand igennem igen.

Behandler Anne Herdel

Jeg er uddannet ergoterapeut og er vant til at arbejde med mennesker. I 2018 tog jeg nogle kurser, som gjorde mig i stand til at lave zoneterapi på babyer og børn med kolik og maveproblemer. Derefter har jeg arbejdet med min egen virksomhed, hvor jeg har lavet zoneterapi, babymassage samt babymotorik. Det fik mig til at få blod på tanden, men jeg ønskede også at arbejde med andre aldersgrupper, så i 2020 startede jeg på den fulde zoneterapeutuddannelse, og bestod den endelige eksamen 2021. 

I dag arbejder jeg med alt fra spædbørn med kolik til neuropatienter, folk med fordøjelsesproblemer og meget andet.

 

Pris 
 • Voksen 45 min.: 500,-
 • Baby eller barn (under 12) 30 min.: 350,-
Åbningstider
 • Mandag: 10:30-18:30
 • Tirsdag: 08:00-13:00
 • Onsdag: 09:00-15:00
 • Torsdag: 07:00-16:00
 • Fredag: 09:00-14:00

Bestil en tid allerede i dag på tlf. 8643 3344 eller benyt vores online booking. Du er også velkommen til at ringe eller skrive på thomsen-fys@mail.dk - hvis du gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med zoneterapi