Book tid Ring mig op Kontakt

Velkommen til Indlægsklinikken Randers

Døjer du med smerter, ømhed eller problemer fra dine fødder?
Så kan du nu få dine helt personligt fremstillede indlægssåler, der kan aflaste, støtte og korrigere dine fødder på en helt unik måde.

Indlægssåler lavet på vores eget værksted

Hos indlægsklinikken Randers får du lavet indlægssåler, der er tilpasset 100 % til dig, dine fødder og dit behov. Vi håndlaver indlægssålerne lokalt på vores eget værksted i Toldbodgade. Derved garanterer vi en perfekt pasform og efterservice.

Indlægssåler skal fungere med det samme og vi følger op på det vi laver og sørger for at de virker som de skal.
Vi arbejder med kroppen og bevægeapparatet og hjælper dagligt vores kunder med at blive smertefri igen.
Vi har speciale i fødder og ved hjælp af indlægssåler, behandling og træning, kan vi hjælpe dig med at være aktiv uden smerter.

Vores fødder er kroppens fundament

Fødderne er vores fundament og dem der bærer os. Hvis man har smerter i fødderne, begynder man hurtigt at få ondt andre steder i kroppen også. Indlægssåler til sko skal ses som et hjælpemiddel til dine fødder, hvis de har brug for støtte og aflastning eller hvis de skal rettes op. Det kan være at du er platfodet, har nedsunken forfod, hælspore eller smerter omkring ankler, underben, knæ og hofter. Her vil indlægssåler kunne rette dine fødder op og give støtte og aflastning, så du bliver smertefri igen og kan arbejde og dyrke dine fritidsinteresser uden gener. Indlægssåler kan ligeledes bruges forebyggende, så der ikke opstår smerter

Tre forskellige løsninger på indlægssåler

På indlægsklinikken Randers tilbyder vi 3 forskellige løsninger af indlægssåler:

Gaittech indlægssåler er vores standardløsning og et allround plug n´ play indlæg til sko. De kan korrigere og aflaste de fleste problemstillinger i fødderne og kan tilpasses og justeres løbende.
Pris: 600 kr. + konsultationer.

 

Solemaid´s indlægssåler er udviklet til børn med hælsmerter i voksealderen samt voksne med langvarige hælsmerter. De tilpasses individuelt efter fodens længde og er kendetegnet ved at de aflaster hælområdet markant, med en høj kile.
Pris: 900 kr. + konsultation.

 

Dynamic formstøbte indlægssåler er 100% individuelt tilpassede og laves efter et gipsaftryk af fødderne. De former sig helt efter fødderne og er kendetegnet ved at være fjedrende at gå på og arbejder dynamisk med fodens bevægelser. De kan anvendes til de fleste fodproblemer, hvad enten man har brug for indlæg til nedsunken forfod, indlæg til hælspore, indlæg til hulfod eller såler med svangstøtte.
Pris: 900 kr. + konsultationer.

 

Er du i tvivl hvilken indlægssål, som vil passe bedst til dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 8643 3344.

Priser og tilskud

Hvis du er medlem af sygesikringen "danmark" kan du få tilskud til konsultationerne, 133 kr. ved første konsultation og 88 kr. på de efterfølgende konsultationer.

 

Hvis du har en henvisning fra speciallæge eller sygehuset, kan du få bevilget individuelle fodindlæg af din kommune. Dette gælder hvis du har varige fodproblemer som følge af diabetes, gigt, aldersrelateret sygdom, en medfødt lidelse eller deforme fødder efter en ulykke eller sygdom. Du skal ansøge via borger.dk, se nærmere her for ansøgning i Randers Kommune:

https://www.randers.dk/borger/socialt/hjaelpemidler-og-hjaelp/hjaelpemidler/hjaelpemidler-du-kan-soege/personlige-hjaelpemidler/

 

Få en tid allerede i dag. Ring 8643 3344 el book tid online ved vores Fodfys Ronni Amnitzbøll