Book tid Ring mig op Kontakt

Hælspore - Når hvert skridt er en smerte

Hælsmerter kan være en smertefuld og begrænsende udfordring for både børn og voksne. De skyldes ofte hælsporer eller irritation af svangsenen. Hos Thomsen Fysioterapi og Osteopati i Randers har vi en dyb forståelse for disse smerter og en effektiv tilgang til at lindre dem.

Hælsporer opstår, når kroppen danner overskydende knoglevækst på hælbenet. Dette kan være resultatet af gentagne mikroskader i hælen som følge af sport eller aktiviteter med stor belastning. Hos børn, hvor knoglen stadig er under vækst, kan overdreven sportsaktivitet forårsage irritation i hælbenet. Hos voksne er det ofte en hælspore eller svangsenes irritation, der fører til smerter. Hos både børn og voksne vil dette typisk resultere i smerter i hele hælområdet under gang, stående eller under idrætsaktiviteter.

Symptomer ved hælsmerter: Det skal du være opmærksom på

Hælsmerter kan have en stor indvirkning på din mobilitet. De manifesterer sig ofte som en skarp eller brændende smerte i hælen, hvilket kan gøre det svært at udføre hverdagens gøremål eller dyrke dine fritidsaktiviteter. Smerterne forværres ofte om morgenen eller efter lang tids stående. Hælsmerter forårsaget af eksempelvis hælspore kan ligeledes medføre ubalance og ændret gangmønster, hvilket belaster andre led i kroppen yderligere.

Fra klinikken i Randers tilbyder vi skræddersyede indlægssåler som den optimale løsning til at lindre og helbrede hælsmerter. Vores indlægssåler er designet til at reducere trykket på hælområdet og stabilisere foden. De korrekte indlægssåler kan forbedre din gang, mindske smerten og reducere risikoen for yderligere skader.

Vores erfarne fysioterapeuter og osteopater vil vurdere din tilstand nøje og anbefale de mest egnede indlægssåler til dig. Langt de fleste patienter med hælsmerter har stor glæde af vores Solemaid´s indlægssåler.

Effektiv smertelindring: Behandlingsplan med dig i centrum

Døjer du med smerter, tilbyder vi behandling af hælsmerter i kraft af en omfattende undersøgelse af dine fødder. Vores eksperter tager sig god tid til at forstå din specifikke tilstand og udarbejder på baggrund heraf en skræddersyet behandlingsplan til dig. Det er vores klare mål at finde den bedste løsning for dig.

Lad ikke hælsmerter styre dit liv. Giv os et kald tlf. 8643 3344 eller book en tid online. Du fortjener at bevæge dig frit og nyde livet uden hæmninger.