Book tid Ring mig op Kontakt

Underlivs- og bækkensmerte behandling hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati

Er du en af de mange kvinder, der har smerter og spændinger i underlivet eller omkring bækkenet? 

Så kan du få professionel hjælp på specialklinik for underlivs- og bækkenproblematikker i Toldbodgade.

Årsager til underlivssmerter

Årsagen til underlivssmerter kan være mange og yderst komplekse. Derfor bør man kontakte egen læge for, at få udredt problematikken og udelukke behandlingskrævende tilstande som f.eks. underlivsbetændelse, nyresten mm.

Dog skyldes smerterne ofte overspændte muskler og bindevæv i underliv og bækkenet eller ledblokeringer i lænderyggen og/eller bækkenled. Disse problematikker er vi som GynObs fysioterapeuter uddannet til at få styr på.

Hvor er smerterne typisk lokaliseret

Smerter i underlivet kan ofte være noget diffuse og vanskelige at lokalisere for den utrænede fysioterapeut. Smerterne kan bl. a optræde som bækkensmerter, hofte- og rygsmerter i lænd eller halebenet. 

Det kan være mavesmerter med tyngdefornemmelse i dit underliv, smerter i mellemkødet, sædeområdet mm.

Hvordan kan Randerss GynObs Klinik hjælpe dig

Når du kommer på GynObs Klinikken i Toldbodgade starter specialfysioterapeuten først med en snak omkring dit problem efterfulgt at en grundig undersøgelse. Herved får vi et komplet overblik over smerteproblematikken som efterfølgende skal danne grundlag for en effektiv og individuel tilpasset behandlings- og genoptræningsplan.

Både undersøgelse og behandling foregår med stor respekt og diskretion, og kun med patientens samtykke. Vi leverer specialbehandling med god tid, hvor kvalitet og faglighed er i fokus i en tryg og professionel atmosfære.

Alt foregår i trygge rammer i lukket behandlingsrum

Få en tid allerede i dag

Vil du have hjælp for dine underlivssmerter, så søg hjælp allerede i dag. Ring på 8643 3344 eller book online via hjemmesiden. Da denne del af klinikken er en specialklinik ydes der ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Men du kan få Sygeforsikring Danmark tilskud.

Hos Randers GynObs Klinik er du sikker på at få professionel hjælp.